Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

Autori Keith Abraham

Keith Abraham este unul dintre cei mai renumiti speakeri care tine prelegeri despre legatura dintre pasiune si performanta, contribuind la construirea unor culturi organizationale bazate pe pasiune.
In cei 18 ani de cariera, a inspirat o multime de oameni din intreaga lume sa traiasca ghidandu-se dupa pasiune, ajutandu-i sa isi indeplineasca peste 12 milioane de obiective.
Autorul a trei bestselleruri si fondatorul remarcabilei miscari globale One Goal Global Challenge, a devenit o sursa de inspiratie pentru sute de mii de oameni prin intermediul programelor sale.
In calitate de fondator al Passionate Performance Inc., s-a dedicat cercetarii, programelor de training si lucrului cu oamenii, pe care i-a ajutat sa isi gaseasca pasiunea, sa o potenteze si sa o transforme intr-un adevarat capital personal si profesional. Si-a creat o baza de clienti formata din peste 265 de companii din 20 de tari, inclusiv lideri in domeniile lor de activitate, precum Toyota, Toshiba, Lexus, Westpac, Bupa, NAB si AIA.
A primit cea mai importanta distinctie pe care o pot primi speakerii profesionisti, Premiul Nevin, iar in anul 2012 a fost numit „Speakerul anului" de Asociatia Nationala a Speakerilor din Australia.
Telul sau in viata este sa lase in urma o mostenire de durata, care sa schimbe in bine viata celor din jur.

Cărți publicate:

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2018 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.