Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

TOTUL ÎNCEPE CU PASIUNEA!Fă ceea ce-ți place și iubește ceea ce faci!

3900 lei

Descriere

O revoluționară carte destinată tuturor celor care vor să obțină succesul având un obiectiv clar și făcând totul cu pasiune!

Îți dorești să faci ceea ce-ți place și să-ți placă ceea ce faci?
Ți-ar plăcea să fii tot timpul plin de energie și să îi inspiri pe cei din jurul tău?
Te-ai gândit la ce anume contează cel mai mult pentru tine în viață?

Timp de mai bine de trei decenii, Keith Abrahams și-a ajutat clienții să muncească mai inteligent, să își conducă oamenii inspirându-i și să aibă rezultate notabile. În cartea de față, ne împărtășește instrumentele cu ajutorul cărora poți avea succes pe termen lung.

Ideile lui Keith sunt întărite de modele vizuale și povești inspiraționale referitoare la schimbare, care te vor ajuta:
• să îți (re)descoperi visurile și să afli ce anume este cel mai important pentru tine, indiferent de plan;
• să îți (re)activezi pasiunea față de muncă și de viață;
• să depășeșți obstacolele mentale și emoționale care te împiedică să ai succes;
• să le inspiri celor din jur pasiune și să fii un lider eficient.

Este momentul să pornești la drum către o viață plină de claritate, siguranță și încredere, fiindcă totul începe cu pasiunea!

Fondator al unei renumite companii de coaching, Keith Abrahams este o adevărată sursă de inspirație pentru oamenii care apelează la el, inspirându-i cu pasiunea, viziunea și perspectiva sa.

Este autorul bestsellerului Trăiește cu pasiune!: cinci secrete despre cum să faci ce-ți place și să-ți placă ceea ce faci.

Keith Abraham

Keith Abraham este unul dintre cei mai renumiti speakeri care tine prelegeri despre legatura dintre pasiune si performanta, contribuind la construirea unor culturi organizationale bazate pe pasiune.
In cei 18 ani de cariera, a inspirat o multime de oameni din intreaga lume sa traiasca ghidandu-se dupa pasiune, ajutandu-i sa isi indeplineasca peste 12 milioane de obiective.
Autorul a trei bestselleruri si fondatorul remarcabilei miscari globale One Goal Global Challenge, a devenit o sursa de inspiratie pentru sute de mii de oameni prin intermediul programelor sale.
In calitate de fondator al Passionate Performance Inc., s-a dedicat cercetarii, programelor de training si lucrului cu oamenii, pe care i-a ajutat sa isi gaseasca pasiunea, sa o potenteze si sa o transforme intr-un adevarat capital personal si profesional. Si-a creat o baza de clienti formata din peste 265 de companii din 20 de tari, inclusiv lideri in domeniile lor de activitate, precum Toyota, Toshiba, Lexus, Westpac, Bupa, NAB si AIA.
A primit cea mai importanta distinctie pe care o pot primi speakerii profesionisti, Premiul Nevin, iar in anul 2012 a fost numit „Speakerul anului" de Asociatia Nationala a Speakerilor din Australia.
Telul sau in viata este sa lase in urma o mostenire de durata, care sa schimbe in bine viata celor din jur.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2018 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.