Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

TOTUL INCEPE CU PASIUNEAFa ceea ce-ti place si iubeste ceea ce faci

Număr pagini: 264 Format: 14x21 cm
3900 lei

Descriere

O revolutionara carte destinata tuturor celor care vor sa obtina succesul avand un obiectiv clar si facand totul cu pasiune!

Iti doresti sa faci ceea ce-ti place si sa-ti placa ceea ce faci?
Ti-ar placea sa fii tot timpul plin de energie si sa ii inspiri pe cei din jurul tau?
Te-ai gandit la ce anume conteaza cel mai mult pentru tine in viata?

Timp de mai bine de trei decenii, Keith Abrahams si-a ajutat clientii sa munceasca mai inteligent, sa isi conduca oamenii inspirandu-i si sa aiba rezultate notabile. In cartea de fata, ne impartaseste instrumentele cu ajutorul carora poti avea succes pe termen lung.

Ideile lui Keith sunt intarite de modele vizuale si povesti inspirationale referitoare la schimbare, care te vor ajuta:
• sa iti (re)descoperi visurile si sa afli ce anume este cel mai important pentru tine, indiferent de plan;
• sa iti (re)activezi pasiunea fata de munca si de viata;
• sa depasesti obstacolele mentale si emotionale care te impiedica sa ai succes;
• sa le inspiri celor din jur pasiune si sa fii un lider eficient.

Este momentul sa pornesti la drum catre o viata plina de claritate, siguranta si incredere, fiindca totul incepe cu pasiunea!

Fondator al unei renumite companii de coaching, Keith Abrahams este o adevarata sursa de inspiratie pentru oamenii care apeleaza la el, inspirandu-i cu pasiunea, viziunea si perspectiva sa.

Este autorul bestsellerului Traieste cu pasiune: cinci secrete despre cum sa faci ce-ti place si sa-ti placa ceea ce faci.

Keith Abraham

Keith Abraham este unul dintre cei mai renumiti speakeri care tine prelegeri despre legatura dintre pasiune si performanta, contribuind la construirea unor culturi organizationale bazate pe pasiune.
In cei 18 ani de cariera, a inspirat o multime de oameni din intreaga lume sa traiasca ghidandu-se dupa pasiune, ajutandu-i sa isi indeplineasca peste 12 milioane de obiective.
Autorul a trei bestselleruri si fondatorul remarcabilei miscari globale One Goal Global Challenge, a devenit o sursa de inspiratie pentru sute de mii de oameni prin intermediul programelor sale.
In calitate de fondator al Passionate Performance Inc., s-a dedicat cercetarii, programelor de training si lucrului cu oamenii, pe care i-a ajutat sa isi gaseasca pasiunea, sa o potenteze si sa o transforme intr-un adevarat capital personal si profesional. Si-a creat o baza de clienti formata din peste 265 de companii din 20 de tari, inclusiv lideri in domeniile lor de activitate, precum Toyota, Toshiba, Lexus, Westpac, Bupa, NAB si AIA.
A primit cea mai importanta distinctie pe care o pot primi speakerii profesionisti, Premiul Nevin, iar in anul 2012 a fost numit „Speakerul anului" de Asociatia Nationala a Speakerilor din Australia.
Telul sau in viata este sa lase in urma o mostenire de durata, care sa schimbe in bine viata celor din jur.

Mai multe despre acest autor

Editura Amaltéa Fondata 1992
Bucuresti, Romania

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2018 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.