Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

TRĂIEȘTE CU PASIUNE!5 secrete despre cum să faci ce-ți place și să-ți placă ceea ce faci

3900 lei

Descriere

Atunci când oamenii își descoperă pasiunea, nu doar că iubesc ceea ce fac, dar duc o viață la care alții doar visează.

Te-ai întrebat vreodată dacă ești fericit, satisfăcut și împlinit de direcția pe care o ai în viață? În sufletul tău știi că viața este prea scurtă pentru a o trăi fără a avea o pasiune și prea lungă pentru a te complace în mediocritate? Ai un plan pe care vrei să-l urmezi pentru a reuși? Îți doreșți să ai mai multe rezultate, însă te simți neajutorat și crezi că existența ta este lipsită de sens în acest moment?

Keith Abraham te îndrumă să găsești răspunsuri la aceste întrebări și îți arată care este drumul pe care trebuie să-l alegi în călătoria numită viață. El vine în întâmpinarea nevoilor tale propunând un adevărat ghid în care vei găsi resursele, sfaturile și exemplele de care te poți folosi pentru a-ți atinge obiectivele, dar și o sursă de inspirație prin care...

•vei descoperi care este adevărată ta pasiune în viața personală și în cea profesională;
•vei explora un proces bine pus la punct, care te va ajuta să-ți transformi visurile în realitate;
•vei recunoaște trăsăturile unei persoane care își trăiește viața cu pasiune;
•vei învăța să nu mai amâni lucrurile;
•vei valorifica oportunitățile profesionale care apar;
•vei evalua și vei pune în practică strategii pentru îmbunătățirea încrederii în propriile forțe.

Keith Abraham

Keith Abraham este unul dintre cei mai renumiti speakeri care tine prelegeri despre legatura dintre pasiune si performanta, contribuind la construirea unor culturi organizationale bazate pe pasiune.
In cei 18 ani de cariera, a inspirat o multime de oameni din intreaga lume sa traiasca ghidandu-se dupa pasiune, ajutandu-i sa isi indeplineasca peste 12 milioane de obiective.
Autorul a trei bestselleruri si fondatorul remarcabilei miscari globale One Goal Global Challenge, a devenit o sursa de inspiratie pentru sute de mii de oameni prin intermediul programelor sale.
In calitate de fondator al Passionate Performance Inc., s-a dedicat cercetarii, programelor de training si lucrului cu oamenii, pe care i-a ajutat sa isi gaseasca pasiunea, sa o potenteze si sa o transforme intr-un adevarat capital personal si profesional. Si-a creat o baza de clienti formata din peste 265 de companii din 20 de tari, inclusiv lideri in domeniile lor de activitate, precum Toyota, Toshiba, Lexus, Westpac, Bupa, NAB si AIA.
A primit cea mai importanta distinctie pe care o pot primi speakerii profesionisti, Premiul Nevin, iar in anul 2012 a fost numit „Speakerul anului" de Asociatia Nationala a Speakerilor din Australia.
Telul sau in viata este sa lase in urma o mostenire de durata, care sa schimbe in bine viata celor din jur.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2018 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.