Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

TRĂIEȘTE CU PASIUNE!5 secrete despre cum să faci ce-ți place și să-ți placă ceea ce faci

3900 lei

Descriere

Atunci când oamenii își descoperă pasiunea, nu doar că iubesc ceea ce fac, dar duc o viață la care alții doar visează.

Te-ai întrebat vreodată dacă ești fericit, satisfăcut și împlinit de direcția pe care o ai în viață? În sufletul tău știi că viața este prea scurtă pentru a o trăi fără a avea o pasiune și prea lungă pentru a te complace în mediocritate? Ai un plan pe care vrei să-l urmezi pentru a reuși? Îți doreșți să ai mai multe rezultate, însă te simți neajutorat și crezi că existența ta este lipsită de sens în acest moment?

Keith Abraham te îndrumă să găsești răspunsuri la aceste întrebări și îți arată care este drumul pe care trebuie să-l alegi în călătoria numită viață. El vine în întâmpinarea nevoilor tale propunând un adevărat ghid în care vei găsi resursele, sfaturile și exemplele de care te poți folosi pentru a-ți atinge obiectivele, dar și o sursă de inspirație prin care...

•vei descoperi care este adevărată ta pasiune în viața personală și în cea profesională;
•vei explora un proces bine pus la punct, care te va ajuta să-ți transformi visurile în realitate;
•vei recunoaște trăsăturile unei persoane care își trăiește viața cu pasiune;
•vei învăța să nu mai amâni lucrurile;
•vei valorifica oportunitățile profesionale care apar;
•vei evalua și vei pune în practică strategii pentru îmbunătățirea încrederii în propriile forțe.

Keith Abraham

CINE ESTE KEITH ABRAHAM?

Scriitor, speaker, consultant, tată și explorator. Timp de două decenii, Keith a ținut conferințe în lumea întreagă și a acordat consultanță unor branduri renumite precum Toyota, Lexus, AIA, NAB, Westpac și Toshiba, pe cinci continente.

Nu e deloc rău pentru un tip care a renunțat la școală, care habar nu avea ce vrea să facă în viață și care nu stăpânea deloc limba engleză. Acest tip a scris trei cărți vândute într-un număr foarte mare de exemplare și publicate în nouă limbi. A obținut mai multe premii ca speaker, având în spate o carieră de 20 de ani. Dacă ar fi să îl întrebi pe Keith ce i s-a întâmplat și cum a reușit să ajungă de la abandonul școlar la nivelul de expert mondial pe subiectul performanței însoțite de pasiune, răspunsul său ar fi unul simplu: „Am ajuns să fiu pasionat de ceva, mi-am stabilit un obiectiv și am decis să fac primul pas.“

Obiectivul lui Keith este simplu… să ajute oamenii să aibă o viață caracterizată de pasiune. O viață plină de însemnătate, în care să faci doar ceea ce contează cu adevărat pentru tine și să îi ajuți pe cei din jur. Este autorul unor lecții, instrumente și tehnici pentru cei care vor să evolueze permanent.

www.keithabraham.com

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2020 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.