Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

Ce fel de persoană vrei să fii?8 paşi simpli ca să ajungi aşa cum îţi doreşti

3500 lei

Descriere

EXPLOREAZĂ-ȚI POTENȚIALUL PERSONAL!

////

O carte concepută într-un stil unic, din care tu, cititorule, vei învăța cum să îți faci planuri de viitor!

////

Activități cu rezultate testate, create pentru a te ajuta să îți identifici toate visurile, obiectivele, pasiunile și planurile de viitor. Îți vei explora adevăratul potențial și îți vei da seama cum vrei să fie viața ta. Vei învăța cum să ai mai multă încredere în tine astfel încât să ieși din zona personală de confort și să realizezi tot ceea ce îți aduce bucurie, dar ai amânat până acum.

////

Dacă citești această carte...

... vei DESCOPERI ce anume contează cu adevărat pentru tine și ce ÎȚI DOREȘTI; îți vei compune o listă cu cele 100 de OBIECTIVE pe care să ți le îndeplinești de-a lungul vieții; vei înțelege ce te MOTIVEAZĂ; vei DEFINI ce realizări vrei să ai; vei ști cum să EVOLUEZI și să te transformi în cea mai bună versiune a ta; îți vei ÎNVINGE îndoielile, astfel încât să îți urmezi pasiunile și să îți transformi țelurile în realitate.

////

KEITH ABRAHAM ESTE...

... scriitor, speaker, consultant, soț, tată și explorator. Timp de mai bine de două decenii, a călătorit în lumea întreagă pentru a susține conferințe și a consilia unele dintre cele mai respectate companii și branduri referitor la performanța însoțită de pasiune. Impresionant de-a dreptul, dat fiind că în tinerețe a renunțat la școală și aproape că nu avea nici un fel de așteptări și planuri de viitor. Tânărul acela cu rezultate modeste a scris ulterior trei bestselleruri și a primit mai multe premii pentru calitățile sale de speaker.

Keith Abraham

CINE ESTE KEITH ABRAHAM?

Scriitor, speaker, consultant, tată și explorator. Timp de două decenii, Keith a ținut conferințe în lumea întreagă și a acordat consultanță unor branduri renumite precum Toyota, Lexus, AIA, NAB, Westpac și Toshiba, pe cinci continente.

Nu e deloc rău pentru un tip care a renunțat la școală, care habar nu avea ce vrea să facă în viață și care nu stăpânea deloc limba engleză. Acest tip a scris trei cărți vândute într-un număr foarte mare de exemplare și publicate în nouă limbi. A obținut mai multe premii ca speaker, având în spate o carieră de 20 de ani. Dacă ar fi să îl întrebi pe Keith ce i s-a întâmplat și cum a reușit să ajungă de la abandonul școlar la nivelul de expert mondial pe subiectul performanței însoțite de pasiune, răspunsul său ar fi unul simplu: „Am ajuns să fiu pasionat de ceva, mi-am stabilit un obiectiv și am decis să fac primul pas.“

Obiectivul lui Keith este simplu… să ajute oamenii să aibă o viață caracterizată de pasiune. O viață plină de însemnătate, în care să faci doar ceea ce contează cu adevărat pentru tine și să îi ajuți pe cei din jur. Este autorul unor lecții, instrumente și tehnici pentru cei care vor să evolueze permanent.

www.keithabraham.com

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2020 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.