Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

FII ÎN FORMĂ!Gestionarea energiei - Cheia performanței, a sănătății și a fericirii

Stoc epuizat

Descriere

Viața este o serie de sprinturi. Ritmul în care trăim este din ce în ce mai rapid, iar cei mai mulți dintre noi suntem solicitați douăzeci și patru de ore pe zi, șapte zile pe săptămâna. Ne grăbim întotdeauna să ținem pasul cu ceilalți și încercăm să facem cât mai multe lucruri într-o singură zi.

Gestionarea timpului nu mai este o soluție viabilă. Așa cum ne demonstrează Tony Schwartz și Jim Loehr în lucrarea de față, gestionarea energiei, și nu a timpului, este soluția unei performanțe de înaltă clasa, dar și a fericirii și echilibrului în viață.

Numărul de ore dintr-o zi este fix, dar calitatea energiei pe care o ai la dispoziție nu este. Dacă vei conștientiza acest lucru, îți vei revoluționa modul în care îți trăiești viața, vei avea performanțe de excepție la locul de muncă, nu te vei mai simți copleșit și îți vei găsi echilibrul atât de dorit.

Vei descoperi puterea care îți va schimba viața și te va ajuta să fii în formă - plin de energie fizică, conectat la nivel emoțional, concentrat mental și elevat din punct de vedere spiritual.

„Fantastic! Tony Schwartz și Jim Loehr ne oferă o hartă foarte practică pentru a ne direcționa energia - din punct de vedere fizic, emoțional, mental și spiritual - și a avea o viață mult mai productivă și mai împlinită".
- Marcus Buckingham, coautorul lucrării First, break all the rules, now, discover your strenghts

Tony Schwartz

Tony Schwartz este președintele LGE Performance Systems. El a dezvoltat conținutul metodologiei pentru programele de pregătire ale LGE. Este coautor a trei cărți, Art of the Deal, cu Donald Trump (1999), What Really Matters: Searcing for Wisdom în America (1996) și Work în Progress, cu Michael Eisner (1998). A lucrat ca reporter pentru The New York Times, ca editor asociat pentru Newsweek și ca redactor pentru New York Magazine. A mai colaborat și cu Esquire, Vanity Fair, The New Yorker, Gentlemen`s Quarterly și Fast Company, unde, vreme de doi ani, a scris editoriale lunare, pe tema Viață/Muncă.

Jim Loehr

Jim Loehr este director general și CEO al LGE Performance Systems, recunoscut în întreaga lume pentru contribuția sa în domeniul psihologiei de performanță. A fondat LGE în 1993, pentru a începe punerea în practică a principiilor dezvoltate de-a lungul muncii sale cu atleți și directori de companii. A scris 12 cărți, printre care se numără și bestsellerurile Stress for Success și Toughness Training for Sports. De asemenea, a scris și numeroase articole științifice și a fost, vreme de 10 ani, editorialistul lunar al publicațiilor World Tennis și Tennis Magazine.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2020 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.