Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

Autori Jim LOEHR

Dr. Jim Loehr este un psiholog de renume mondial și autor a 16 cărți, cea mai recentă carte a sa fiind The Only Way to Win. De asemenea, a fost coautor al bestseller-ului național The Power of Full Engagement.

Sistemul de pregătire bazat pe știință - în domeniul managementului energiei, al Dr. Loehr, a obținut o recunoaștere la nivel mondial și a fost publicat în Harvard Business Review, Business Week, Fortune, Newsweek, Time, US News și World Report, Succes și Omni. A apărut în emisiunea Today NBC, în serialul ABC al lui Ted Koppel, la CBS Morning News și la Oprah Winfrey Show.

După peste 30 de ani de experiență și cercetare aplicată, Dr. Loehr consideră că cei mai importanți factori în obținerea unui succes sunt împlinirea personală și satisfacția. El susține cu tărie că puterea caracterului poate fi construită în același mod în care forța musculară este construită prin investiții energetice.

Dr. Loehr a colaborat cu sute de experți de talie mondială din domeniile sportului, afacerilor, medicamentelor, echipele de salvare ale ostaticilor FBI și forțele speciale militare. Printre clienții corporativi ai institutului se numără inclusiv Procter & Gamble, The Estée Lauder Companies, FBI, GlaxoSmithKline, PepsiCo și Citigroup Smith Barney. Printre clienții lui de elită din lumea sportului se numără jucătorii de golf Mark O´Meara și Justin Rose; jucătorii de tenis Jim Courier, Monica Seles și Arantxa Sanchez-Vicario; boxerul Ray Mancini; jucătorii de hochei Eric Lindros și Mike Richter; și patinatorul olimpic de viteză cu medalie de aur Dan Jansen.

Cărți publicate:

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.