Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

Autori Jim STOVALL

În ciuda faptului că este nevăzător, Jim Stovall a fost campion olimpic naţional la haltere, un broker de investiţii de mare succes, iar acum este preşedinte al Narrative Television Network. A câştigat mai multe premii Emmy, fiind totodată şi un autor căutat şi un conferenţiar deosebit de activ. Este autorul a peste 30 de cărţi, printre care şi bestsellerul The Ultimate Gift, care a fost ecranizat de către 20th Century Fox într-o peliculă de mare succes cu James Garner şi Abigail Breslin. Trei dintre povestirile sale au fost transformate la rândul lor în filme, iar alte două sunt în curs de apariţie. 

Steve Forbes, preşedinte şi CEO al revistei Forbes spune că „Jim Stovall este unul dintre cei mai extraordinari oameni ai vremurilor noastre“. 

Datorită eforturilor sale de a face televiziunea mai accesibilă pentru milioane de telespectatori americani nevăzători sau cu probleme de vedere, Comitetul Prezidenţial pentru Oportunităţi Egale l-a ales pe Jim Stovall „Antreprenorul anului“. Jim Stovall a apărut în Wall Street Journal, revista Forbes, USA Today, dar a avut şi apariţii televizate la Good Morning, America, CNN şi CBS Evening News. A primit premiul „International Humanitarian of the Year“, alăturându-li-se lui Jimmy Carter, Nancy Reagan şi Maica Tereza, care au primit la rândul lor această distincție.

Cărți publicate:

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.