Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

Arta ComunicariiAvantajul tău competitiv

3500 lei

Descriere

Felul în care suntem, lucrurile în care credem, dar și cele care ne definesc ies în evidență prin maniera în care comunicăm. Dincolo de faptul că este o știință, care poate fi așadar învățată, comunicarea este și o artă.Jim Stovall, un excepțional specialist în comunicare, considerat de Steve Forbes „unul dintre cei mai remarcabili oameni ai epocii noastre“, ne arată cum să transformăm comunicarea într-o armă secretă, care să ne ajute să avem succes atât pe plan personal, cât și profesional.

Evaluarea publicului țintă și adaptarea stilului de comunicare, felul în care comunicăm nonverbal, ce înseamnă un stil vestimentar corespunzător, ce este ascultarea activă, cum putem crea un mediu propice comunicării sau cum să comunicăm la ședințe ori la întâlnirile de business sunt teme explicate într-o manieră practică în prima carte a seriei dedicate de Jim Stovall dezvoltării personale și succesului în afaceri.

Ray H. HULL

Ray H. Hull este posesorul unui doctorat şi profesor în Ştiinţe şi tulburări în comunicare, dar și coordonatorul programului de audiologie, la College of Health Professions, din cadrul Universității de Stat din Wichita. A fost director al Departamentului de dizabilităţi în comunicare în cadrul Universităţii din Colorado de Nord timp de doisprezece ani; a deţinut funcţii administrative în cadrul mai multor facultăți şi a fost responsabil cu revizuirea programei de învățământ universitar atât la UNC, cât şi la Universitatea de Stat din Wichita vreme de opt ani; a fost director de planificare şi bugete pentru biroul prezidenţial pe durata a şapte ani plini de succes în cadrul Universităţii din Colorado de Nord, fiind răspunzător pentru obținerea unor fonduri în valoare de 60 de milioane de dolari; a deţinut posturi administrative atât la Universitatea din Colorado de Nord, la Colegiul pentru Sănătate şi Ştiinţe Umane, la Oficiul Prezidenţial, cât şi la Universitatea de Stat din Wichita; de altfel, a avut deosebit de mult succes în obținerea de granturi, atrăgând fonduri de peste 12 milioane de la bugetul federal.

În 2002, 2003, 2004, 2005 şi 2007 a fost propus pentru Who’s Who Among America’s Educators. În 2009, a primit premiul President’s Distinguished Service la aceeaşi universitate Wichita. A fost premiat cu Rodenberg Award for Excellence in Teaching din partea Universităţii de Stat din Wichita, College of Health Professions, în 2014.

Jim STOVALL

În ciuda faptului că este nevăzător, Jim Stovall a fost campion olimpic naţional la haltere, un broker de investiţii de mare succes, iar acum este preşedinte al Narrative Television Network. A câştigat mai multe premii Emmy, fiind totodată şi un autor căutat şi un conferenţiar deosebit de activ. Este autorul a peste 30 de cărţi, printre care şi bestsellerul The Ultimate Gift, care a fost ecranizat de către 20th Century Fox într-o peliculă de mare succes cu James Garner şi Abigail Breslin. Trei dintre povestirile sale au fost transformate la rândul lor în filme, iar alte două sunt în curs de apariţie. 

Steve Forbes, preşedinte şi CEO al revistei Forbes spune că „Jim Stovall este unul dintre cei mai extraordinari oameni ai vremurilor noastre“. 

Datorită eforturilor sale de a face televiziunea mai accesibilă pentru milioane de telespectatori americani nevăzători sau cu probleme de vedere, Comitetul Prezidenţial pentru Oportunităţi Egale l-a ales pe Jim Stovall „Antreprenorul anului“. Jim Stovall a apărut în Wall Street Journal, revista Forbes, USA Today, dar a avut şi apariţii televizate la Good Morning, America, CNN şi CBS Evening News. A primit premiul „International Humanitarian of the Year“, alăturându-li-se lui Jimmy Carter, Nancy Reagan şi Maica Tereza, care au primit la rândul lor această distincție.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.