Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

ZORII REBELIUNII Trilogia Han Solo

Număr pagini: 320 Format: 13.5 x 20.5 cm
Arhiva

Descriere

Iată deznodământul exploziv al trilogiei de mare succes care relatează destinul, nespus înainte, al lui Han Solo. Plasate cronologic înaintea acțiunii din filmele STAR WARS, aceste cărți înfățișează maturizarea celui mai faimos contrabandist, hoț și pungaș al galaxiei.

Șoimul Mileniului este "cea mai rapidă rablă din galaxie". Astfel, în momentul în care Han Solo îl câștigă în urma unui joc de sabacc, el și Chewbacca devin regii contrabandiștilor - imposibil de ajuns din urmă, imposibil de oprit. Din pricina intervenției opresive a Imperiului, Han înțelege că și norocul lui poate lua sfârșit. Cu toate acestea, în clipa în care o fostă prietenă care este acum capul unei grupări rebele îi oferă ocazia de a pune mâna pe o avere imensă, Han nu poate rezista tentației. Planul pare fără fisură. Nu vor întâmpina oponenți, iar prada va fi imensă. Han și prietenii săi o vor împărți egal cu rebelii. Din nefericire pentru tânărul contrabandist, planeta Ylesia e departe de a fi învinsă, rebelii au alte gânduri, iar partenerii contrabandiști se pot transforma în dușmani... cu o viteză mai mare decât cea a luminii.

A.C. CRISPIN

Ann Carol Crispin a fost o scriitoare americană de science-fiction, autoarea a peste douăzeci de romane. A scris mai multe romane Star Trek și Star Wars și și-a creat propria serie originală SF numită Starbridge. Crispin a fost vicepreședinte al scriitorilor de science-fiction și fantasy din America. Împreună cu Victoria Strauss a fondat Writer Beware, un grup tip „watchdog”care face parte din SFWA și care îi avertizează pe scriitorii aspiranți despre pericolele care pot surveni din partea agenților, editorilor escroci. Writer Beware a fost fondată în 1998 și a asistat organele de drept și autoritățile civile în urmărirea și soluționarea cazurilor de escrocherie.

A.C. Crispin a scris și un prequel oferind povestea din spate pentru populara serie de filme Pirații din Caraibe.

https://en.wikipedia.org/wiki/Ann_C._Crispin

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.