Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

ZORII REBELIUNII Trilogia Han Solo

Număr pagini: 320 Format: 13.5 x 20.5 cm
Arhiva

Descriere

Iată deznodământul exploziv al trilogiei de mare succes care relatează destinul, nespus înainte, al lui Han Solo. Plasate cronologic înaintea acțiunii din filmele STAR WARS, aceste cărți înfățișează maturizarea celui mai faimos contrabandist, hoț și pungaș al galaxiei.

Șoimul Mileniului este "cea mai rapidă rablă din galaxie". Astfel, în momentul în care Han Solo îl câștigă în urma unui joc de sabacc, el și Chewbacca devin regii contrabandiștilor - imposibil de ajuns din urmă, imposibil de oprit. Din pricina intervenției opresive a Imperiului, Han înțelege că și norocul lui poate lua sfârșit. Cu toate acestea, în clipa în care o fostă prietenă care este acum capul unei grupări rebele îi oferă ocazia de a pune mâna pe o avere imensă, Han nu poate rezista tentației. Planul pare fără fisură. Nu vor întâmpina oponenți, iar prada va fi imensă. Han și prietenii săi o vor împărți egal cu rebelii. Din nefericire pentru tânărul contrabandist, planeta Ylesia e departe de a fi învinsă, rebelii au alte gânduri, iar partenerii contrabandiști se pot transforma în dușmani... cu o viteză mai mare decât cea a luminii.

A.C. Crispin

Cariera de scriere a lui Crispin a inceput in 1983. Ca scriitor de romane "tie-in" ea a fost cunoscuta pentru dezvoltarea fundalurilor si a vietii emotionale a personajelor de pe ecran. Doua dintre romanele Star Trek - Fiul de ieri si Timpul pentru ziua de ieri - au fost continuari directe al celui de-al treilea episod-sezon Toate zilele noastre de ieri si ii detaliaza pe Spock si fiul lui Zarabeth.  Mai tarziu, in operele ei Star Trek este inclus si romanul Sarek , care are loc dupa Star Trek VI: Tara nedescoperita. Cea mai cunoscuta lucrare Star Wars a ei, Trilogia Han Solo, povesteste viata lui Han Solo inainte de Episodul IV al Star Wars: O noua speranta. Crispin a scris, de asemenea, romanizarile pentru miniseria The V si filmul Alien Ressurection, precum si Sylvester, un film cu o fata si un cal, in care joaca Melissa Gilbert. 

Ea a creat, de asemenea, propria serie de romane Starbridge, destinata in special tinerilor cititori. 

Crispin a fost director regional si apoi vicepresedinte al scriitorilor de Science Fiction si Fantezie din America,. Impreuna cu Victoria Strauss a fondat "Writer Beware" , un grup de "watchdog", care avertizeaza scriitorii aspiranti despre pericolele agentiilor inselatoare, editurilor si redactorilor. 

Pe 19 aprilie 2013 a fost numita Grandmaster 2013 de catre Asociatia Internationala a Scriitorilor Media "Tie-in".

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2019 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.