Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

CUM SA-TI RUINEZI VIATA

Număr pagini: 88 Format: 13.5 x 20.5 cm
1900 lei
Stoc limitat

Descriere

Stabileste care este calea catre saracie, singuratate, nefericire si disperare... iar apoi mergi exact in sens invers.
Intr-o lume in care toti sunt parca preocupati sa-ti dea sfaturi intelepte, este momentul unei abordari diferite, este timpul pentru o carte construita pe principiile psihologiei inverse.
Ben Stein
, castigator al premiilor Emmy pentru emisiunile sale de televiziune si scriitor extrem de apreciat, traseaza o harta inversa a drumului intr-o carte care sa-ti spuna tie, cititorule, culmea culmilor... cum sa-ti ruinezi viata.
Redactata intr-un limbaj accesibil, lucrarea cuprinde o serie de eseuri provocatoare care iti arata cum sa-ti schimbi radical felul pagubos de a fi in cele trei domenii esentiale ale vietii.
Urmeaza regulile - dar invers! - si iti vei asigura o viata excelenta. Respecta regulile asa cum sunt scrise si vei ajunge cu siguranta la esec total - dupa cum patesc milioane de oameni.
"Cum sa-ti ruinezi viata financiara, profesionala si sentimentala" reprezinta un puternic instrument pentru cei care vor sa dea un sens existentei lor, dar si un avertisment real, menit sa-ti atraga atentia sa nu cazi in capcana unui comportament distructiv, care ar putea ruina viata oricarui om.
Aceste reguli - daca sunt citite cu atentie si intelese - furnizeaza un itinerar pentru a face ca viata sa functioneze in cel mai eficient mod cu putinta. Vei intelege ca esecul poate reprezenta o harta virtuala catre succes - in directia opusa.

Editura Amaltea Fondata 1992
Bucuresti, Romania

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2018 Editura Amaltea. Toate drepturile rezervate.