Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

ZBOR IN NECUNOSCUT

Număr pagini: 368 Format: 13.5 x 20.5 cm
Arhiva

Descriere

A inceput ca o explorare indepartata - pentru a se transforma curand in subiectul principal al unei legende uitate a Republicii... si intr-un capitol intunecat din istoria Jedi. Acum, in sfarsit, cunoscutul Timothy Zahn povesteste extraordinarele intamplari ale remarcabilului - si blestematului - Proiect Zbor in Necunoscut.
Razboiul Clonelor era pe punctul de a se declansa atunci cand Maestrul Jedi Jorus C`baoth a inaintat Senatului o petitie prin care solicita sprijin pentru o incercare neobisnuit de ambitioasa. Sase Maestri Jedi, doisprezece Cavaleri Jedi si cincizeci de mii de barbati, femei si copii urmau sa se incumete - la bordul unei nave gigantice, echipate pentru a calatori ani de zile - sa plece la drum cu scopul de a descoperi fiinte inteligente si de a coloniza lumi neexplorate inca dincolo de hotarele cunoscute ale galaxiei.
Birocratia guvernamentala ameninta sa impiedice expeditia spatiala inainte chiar de a incepe, pana cand Maestrul C`baoth a reusit sa opreasca un complot criminal, castigandu-si astfel capitalul politic de care avea nevoie pentru a pune in miscare Zbor in Necunoscut. Sau cel putin asa parea. Pentru ca succesul lansarii misiunii era orchestrat, in secret, fara stirea faimosului Maestru Jedi, de un aliat indoielnic: diabolicul Lord Sith, Darth Sidious, care avea motive personale sa isi doreasca neaparat ca Zbor in Necunoscut sa inceapa... si, in cele din urma, sa esueze. Cu toate acestea, Darth Sidious nu era cea mai periculoasa provocare pentru aceasta misiune. Odata pornita la drum, astronava isi incruciseaza traiectoria la marginea Spatiului Necunoscut cu fortele extraterestre ale Dominatiei Chiss conduse de mintea stralucita cunoscuta mai degraba sub numele de "Thrawn". Nici macar Cavalerul Jedi Obi-Wan Kenobi, aflat la bordul Zborului in Necunoscut impreuna cu tanarul sau ucenic Padawan, Anakin Skywalker, nu poate sa ii ajute sa evite dezastrul. Astfel, ceea ce incepuse ca o pasnica misiune Jedi s-a transformat violent intr-un razboi pentru supravietuire pe viata si pe moarte impotriva unor forte coplesitoare - si a unora dintre cei mai diabolici adversari. Melanjul unic de spionaj, jocuri politice si batalii interstelare mortale reusit de Timothy Zahn insufla electrizant viata intr-o legenda din Razboiul Stelelor.

Editura Amaltéa Fondata 1992
Bucuresti, Romania

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2018 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.