Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

YODA : RENDEZ-VOUS ÎNTUNECAT

Număr pagini: 256 Format: 13.5 x 20.5 cm
Arhiva

Descriere

Războiul Clonelor este în plină desfășurare, iar Maestrul Jedi Yoda trebuie să se confrunte, din nou, cu unul dintre cei mai mari adversari ai săi Contele Dooku... YODA.

RENDEZ-VOUS ÎNTUNECAT: Sălbaticul Război al Clonelor a împins Republica aproape de colaps. La apogeul luptei, un Cavaler Jedi reușește să scape din toiul carnajului pentru a transmite un mesaj lui Yoda, aflat pe Coruscant. Se pare că Dooku este dornic de pace și solicită o întâlnire. Sunt puține șanse ca atitudinea trădătorului conte să fie sinceră, dar Yoda nu are altă opțiune, întrucât sunt în joc un milion de vieți... Întâlnirea va avea loc pe Vjun, o planetă prizonieră a răului. Provocarea este extrem de dificilă. Oare îl va recâștiga Yoda pe fostul său promițător elev de partea binelui sau își va dezlănțui contele Dooku forțele îngrozitoare împotriva mentorului din trecut? Oricare ar fi rezultatul, Yoda este sigur de un lucru: Această înfruntare va fi una dintre cele mai crunte la care trebuie să participe.

Sean STEWART

Sean Stewart (născut la 2 iunie 1965) este un autor american-canadian de science-fiction și fantasy. După obținerea unei diplome Honors degree in English de la Universitatea din Alberta în 1987, a petrecut mulți ani scriind romane.

A fost consultant pentru mai multe jocuri pe calculator și a făcut parte din echipa de management a celor 42 de companii de marketing și divertisment experiențial Entertainment, unde a fost scriitor principal pentru Haunted Apiary aka ilovebees și Last Call Poker. Seria sa Cathy Book (și continuările sale) pare să reprezinte contopirea celor două cariere ale sale, deoarece traversează formatul alternativ al reality game cu cel al unui roman pentru adolescenți.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.