Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

WARCRAFT - ZIUA DRAGONULUI (VOL. 1)

Număr pagini: Format: 14x21 cm
Arhiva

Descriere

În trecutul învăluit de negura vremurilor, lumea lui Azeroth s-a umplut cu creaturi fabuloase de felurite neamuri. Misteriosii elfi și gnomii îndesați trăiseră printre oameni într-o relativă pace și armonie până în clipa în care sosirea armatei demonice cunoscute ca Legiunea Arzătoare a năruit pe vecie liniștea lumii.

Acum, orcii, dragonii, goblinii și trolii se luptă pentru supremația asupra unor împărății fărâmițate, în stare de război. E un episod al unui scenariu malefic, grandios, care va determina soarta lumii din WARCRAFT. O încrâncenată revoltă în sânul celor mai înalte ranguri de vrăjitori ai lumii îl va trimite pe magul Rhonin într-o călătorie periculoasă în inima ținutului Khaz Modan-ului, controlat de orci. Ceea ce va descoperi acesta este o conspirație vastă, inimaginabilă, mai întunecată decât i-ar fi trecut vreodată prin cap, o amenințare care îl va împinge să încheie o alianță primejdioasă cu creaturi străvechi ale aerului și focului, în cazul în care lumea Azeroth-ului va mai apuca un alt răsărit. ZIUA DRAGONULUI e o poveste originală despre război, magie și eroism bazată pe jocul electronic cu vânzări și premii remarcabile lansat de Blizzard Entertainment.

Richard A. KNAAK

Este declarat de New York Times și USA Today, cel mai bine vândut autor pentru titlul The Legend of Huma, WoW: Wolfheart și aproape alte cincizeci de romane și numeroase nuvele, inclusiv lucrări în serii precum Warcraft, Diablo, Dragonlance, Age of Conan, Iron Kingdoms și Dragonrealm.

În prezent lucrează la câteva proiecte, printre care Cavalerii ghețurilor pentru Dragonrealm, Black City Dragon - continuarea Black City Demon - și multe altele.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.