Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

VIZIUNI DIN VIITOR

Număr pagini: 528 Format: 13.5 x 20.5 cm
Arhiva

Descriere

Timothy Zahn, câștigător al premiului Hugo, își încheie exploziv seria de două volume Mâna lui Thrawn cu o descoperire care zguduie din temelii Noua Republică... și amenință să reînvie Imperiul.

Viziuni din viitor: Planul iscusit al Imperiului este în plină desfășurare. Noua Republică se află în pragul unui război civil, iar zvonurile despre întoarcerea din morți a legendarului Mare Amiral Thrawn unesc forțele imperiale. Acum, Luke Skywalker, Han Solo, prințesa Leia și aliații lor se confruntă cu provocarea vieții. Trebuie să se infiltreze într-o fortăreață secretă plină de fanatici imperiali, să întâlnească un comandant imperial care joacă pe două planuri și să călătorească în teritoriile inamice pentru a afla identitățile celor vinovați pentru un genocid de neînchipuit. Însă, cel mai important lucru este adevărul despre Thrawn. În mâinile lui, mort sau viu, se află soarta Noii Republici.

Timothy ZAHN

Timothy Zahn este autorul a peste cincizeci de romane, mai mult de o sută de nuvele și a cinci colecții de short-fiction. În 1984, a câștigat premiul Hugo pentru cel mai bun roman. Zahn este faimos pentru seria romanelor sale din Războiul Stelelor (Thrawn, Thrawn: Alliances, Thrawn: Treason, Heir to the Empire, Dark Force Rising, The Last Command, Specter of the Past, Vision of the Future, Survivor’s Quest, Outbound Flight, Allegiance, Choices of One, and Scoundrels). Celelalte cărți ale sale includ StarCraft: Evolution, serialul Cobra, seria Quadrail și seria Dragonback. Zahn este licențiat în fizică la Michigan State University și are un masterat la Universitatea din Illinois.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.