Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

VINDE FĂRĂ GREȘELICum să evităm cele 10 mari erori pe care le fac oamenii de vânzări

Arhiva

Descriere

Dacă vrei să fii un maestru al vânzărilor, în loc să dai mereu greș, trebuie să știi ce să nu faci. Uneori, pare mult mai eficient să ți se spună ce nu trebuie să faci decât să ți se ofere o listă întreagă cu informații și lecții îndrumătoare pe care să le urmezi cu sfințenie. A vinde este o artă, o știință și la urma urmelor un joc, pe care poți să-l pierzi sau să-l câștigi în funcție de cât ești de dispus să înveți din propriile greșeli sau din ale altora.

Exact asta ne dezvăluie Todd Duncan, unul dintre cei mai renumiți traineri de vânzări din lume, în noua sa carte, Vinde fără greșeli! - principalele erori pe care le poți face și tu atunci când negociezi. Dar lucrarea nu se oprește aici, ci oferă și soluții practice care să te salveze din orice situație ce ar putea să te conducă spre eșec.

Dacă intenționezi să te concentrezi serios asupra profesiei tale și să devii un agent de vânzări de succes, aceasta este o lectură practică, absolut necesară pentru a convinge clienții să cumpere orice ai de oferit. Anii de experiență și înțelepciunea acumulate de Todd Duncan te vor ajuta să eviți cele mai grave greșeli în percepția, practica și performanțA ta și te vor motiva să ajungi în top, indiferent de domeniul specific sau de poziția pe care o ocupi în domeniul vânzărilor.

"Todd Duncan are acea abilitate unică de a transformă înfrângerea într-o victorie. (...) Aplicând strategiile lui Todd, îți vei conduce viața profesională către următorul nivel." - John C. Maxwell, Fondatorul Grupului INJOY

Am inceput sa aplic principiile prezentate in aceasta carte si mi-au schimbat felul de a lucra pentru a obtine rezultate mai bune. Foarte incantat!

Felipe P

Din pacate majoritatea cartilor de vanzari sunt niste gunoaie. Am pierdut multi bani de-a lungul anilor pe astfel de carti, insa aceasta este o exceptie. Merita fiecare penny.

Dale

Todd DUNCAN

Todd Duncan este un autor și speaker american, fondator al grupului The Duncan(1992), o companie de consultanță în domeniul vânzărilor ipotecare. CNN l-a catalogat chiar pe Todd Duncan ca fiind un „Tony Robbins al industriei ipotecare”. Este autorul a 17 cărți, inclusiv New York Times Bestsellers: Proven Strategies for Swamped Sales People, High Trust Selling: Make More Money In Less Time with Less Stress - cărți cu tematică motivațională care au ajutat milioane de oameni să-și descopere și să-și exploateze potențialul în viața personală și profesională. Cea mai recentă carte a sa, The $6,000 Egg: The 10 New Golden Rules for Customer Service încurajează loialitatea clienților, prin generarea continuă de recomandări. Todd Duncan este, de asemenea, gazda evenimentului anual Sales Master, care se desfășoară de 24 de ani (un eveniment uriaș ținând cont că la el participă peste 50.000 de agenți imobiliari, ofițeri de credite ipotecare și antreprenori).

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.