Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

VIAȚA NU AȘTEAPTĂ… TREZEȘTE-TE!mitoarea putere a sentimentelor

Stoc epuizat

Descriere

Atenție! Teama și îngrijorarea îți pot aduce exact acele experiențe pe care speri din tot sufletul să le eviți și este foarte ușor ca uneori să adopți, inconștient, gândirea distructivă. Lynn Grabhorn nu va permite însă să ți se întâmple și ție acest lucru. Nu te va lăsa să te victimizezi sau să ai o viață de nesuportat. Prin teoriile ei motivaționale îți explică legea „Atracției vibraționale", dintr-o nouă perspectivă, invitându-te să devii creatorul propriei tale fericiri.

VIAȚA NU AȘTEAPTĂ... TREZEȘTE-TE! te învață să crezi în ceea ce poți realiza cu ajutorul sentimentelor pozitive. Ai fost vreodată atât de prins în viața de zi cu zi încât să nu mai acorzi atenție modului în care te simți? Cheia revenirii pe drumul cel bun este una simplă: concentrează-te pe modul în care te-ai simți dacă totul ar merge așa cum trebuie. Și va merge.

Lynn Grabhorn îți dezvăluie cum să atragi spre tine lucrurile pozitive, concentrându-te pe scopurile tale. Crede în ceea ce poți realiza, în loc să te gândești la ceea ce nu poți face și alungă sentimentele negative. Urmează pașii simpli ai lui Grabhorn și vei obține tot ceea ce îți dorești.

Lynn GRABHORN

 Lynn Grabhorn a studiat timp îndelungat felul în care gândul și sentimentele ne determină viața. Crescută în Short Hills, New Jersey, a început să lucreze în domeniul publicității, în New York, apoi a creat și a condus o companie audio-vizuală de publishing educațional în Los Angeles și a deținut o firmă de brokeraj de credite ipotecare în statul Washington.

Cărțile ei, Excuse Me, Your Life is Waiting și Beyond The Twelve Steps sunt apreciate în întreaga lume. Lynn s-a stins din viață în 2004, în casa ei din Olympia, Washington.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.