Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

STIINTA INFLUENTARIICum sa obtii de la oricine un DA in mai putin de 8 minute

Număr pagini: 264 Format: 13.5 x 20.5 cm
Arhiva

Descriere

Fa-i sa spuna DA in 8 minute! Influentarea era candva o arta. Acum, datorita lui Kevin Hogan, a devenit o stiinta. Autorul este un expert recunoscut in domeniul persuasiunii, iar aceasta carte este Graalul influentarii in noul mileniu. Vrei ca interlocutorul sa iti raspunda afirmativ chiar acum. De aceea, este bine sa stii cum functioneaza constientul si subconstientul fiintei umane - vei fi uimit cand vei afla in ce masura ultimul detine controlul - si ce impact au, impreuna cu modul in care esti perceput si in care stii sa interpretezi si sa transmiti mesaje credibile si eficiente asupra factorilor de decizie.
Procesul prin care ii determinam pe oameni sa puna sub semnul intrebarii status quo-ul si sa implementeze dorinta de schimbare este uimitor. Trebuie sa descoperi ce anume ii impinge nu numai sa spuna DA, ci si sa devina clienti si parteneri loiali. Mai mult,iti sunt dezvaluite, cu argumente solide, dedesubturile schimbarii permanente in comportamentul celor din jur, un proces subtil care poate fi transformat in realitate.
Profesionistii din vanzari, cei care lucreaza in domeniul marketingului si toti cei care vor sa castige abilitati de influentare nu au nici o scuza daca nu detin in arsenalul lor cele mai noi si mai eficiente instrumente si tactici pe care le ofera aceasta carte. Hogan imbina legile influentarii si tehnici precum Modelul Delta al influentarii, Strategiile Omega, Principiile de prezentare si pozitionare a unei oferte, modul in care te "cumpara" mintea umana, intr-un sistem revolutionar care va determina pe oricine sa spuna DA in mai putin de 8 minute.

Editura Amaltéa Fondata 1992
Bucuresti, Romania

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2018 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.