Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

PUNEȚI-VĂ PE ROATE AFACEREA VISATĂManualul reușitei în afaceri

Număr pagini: 400 Format: 16.5 x 23.5 cm
Arhiva

Descriere

"În fiecare dimineață, sub dus, 1000 de oameni au idei sclipitoare, iar 999 dintre ei uită de ele în timp ce ies grăbiți pe ușă pentru a ajunge acolo unde lucrează... pentru altcineva. Dacă vrei să fii unicul dintre cei 1000 care își transpune visul în realitate, nu ai voie să nu citeșți această carte." - Donald Asher, numărul 1 în domeniul orientării profesionale, autor al Asher`s Bible of Executive Resumes - UITĂ DE PRETEXTE!

Nu ai nevoie de un MBA sau de 50.000 de dolari. Pentru a-ți lansa afacerea și a o menține pe piață, îți trebuie doar pasiune, sprijin și experiența reală a întreprinzătorilor. Din fericire, prin Puneți-vă pe roate afacerea visată le vei avea pe toate trei.

În acest adevărat Manual al reușitei în afaceri, un ghid plin de informație, dar și de inspirație, Romanus Wolter - liderul incontestabil al dezvoltării afacerilor - te conduce prin toate etapele reușitei personale și profesionale. Nu întâmplător, primul pas este o evaluare a motivației și a compatibilității cu ideea de afaceri pe care o ai. Apoi, de la brainstorming și marketing, până la prezentarea în fața lumii, cunoașterea mediului de afaceri și a competiției, autorul te ghidează energic de-a lungul întregului drum, pentru a iniția afacerea, a obține profit și a o menține în perfectă stare de funcționare.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2018 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.