Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

TRAUMACombină curiozitatea cu frica și fă cunoștință cu suspansul...

Număr pagini: 256 Format: 13.5 x 20.5 cm
1700 lei

Descriere

Nu vei uita multă vreme gustul lăsat de lectura Traumei, al cincilea roman al faimosului autor de thriller, Ken McClure. Va fi un amestec de spaimă, uimire, curiozitate, senzații-caleidoscop care se vor modifica pagină după pagină, pentru că numai la final intriga va oferi, în toată măiestria ei, explicațiile.

Ceea ce pare la început o poveste de magie neagră, începută cu noaptea îngrozitoare în care corpul unui băiețel este exhumat, se continuă la spital, în secția unde victimele se zbat între viață și moarte, și apoi în laboratoarele de cercetare, unde fostelor ființe umane li se refuză până și demnitatea înhumării. Cadavrele injectate cu viruși, transformate în monștri post-mortem, apariții de coșmar devin posibile în numele științei; un preot și o tânără doctoriță sunt singurii care încearcă să pună capăt corupției din sistemul medical - o luptă prea mare pentru ei.

Ken McCLURE

Ken McClure este cel mai vândut autor internațional de thrillere medicale: Wildcard, The Gulf Conspiracy, Eye of the Raven și Past Lives. Cărțile sale au fost traduse în peste 20 de limbi iar el și-a câștigat o reputație pentru cercetări minuțioase și pentru acuratețea rece a predicțiilor sale.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.