Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

TOTUL DEPINDE DE TINE!Cum să-ți dezvolți o atitudine de învingător și să devii lider

3900 lei

Descriere

Îți asumi întreaga responsabilitate pentru propriul succes?
Oricine reușește cu adevărat își dezvoltă o atitudine de învingător și devine lider.

O atitudine pozitivă te pregătește pentru succes. Cât de pozitivă este a ta? Eșți entuziasmat de ceea ce faci și de direcția în care mergi? Ce atitudine ai față de carieră sau afacerea ta? Cum îți afectează stresul atitudinea?

Hotărârea, angajamentul, dedicația, convingerea și perseverența sunt trăsături de caracter importante pentru un învingător și un lider. Te concentrezi asupra visului tău și faci orice este nevoie pentru a-l atinge? Îți utilizezi la maximum timpul?

Unii spun că norocul are o influență asupra capacității tale de a conduce și de a reuși. Se poate să fie adevărat? Mulți spun că entuziasmul este secretul. Cât de entuziast ești tu?

Lucrarea Totul depinde de tine! îți arată cum să conduci stabilind scopuri și urmându-ți visul. Vei învăța arta de a-i conduce pe alții pentru realizări pozitive și elementele esențiale ale leadershipului de înaltă performanță.

Citește această carte și vei ști că - Totul depinde de tine!

Click [aici] pentru a citi recenzia de pe motivanti.ro

Thomas B. SMITH

Tom Smith a crescut în New Jersey, Statele Unite ale Americii. Apare frecvent în emisiuni de radio și de televiziune și a fost invitat în calitate de orator la diferite evenimente civice și de afaceri.

Tom este căsătorit, are doi copii și cinci nepoți și își împarte timpul între casele din New Jersey și Florida.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.