Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

TESTEAZĂ-ȚI ABILITĂȚILE DE VIAȚĂ10 teste pentru măsurarea inteligenței practice

2500 lei

Descriere

Dr. John Liptak este unul dintre cei mai apreciați autori moțivaționali din întreaga lume. El revoluționează lucrările din domeniu prin cartea Testează-ți abilitățile de viață, definind inteligența în termeni cu totul diferiți față de cei tradiționali și făcând referire la acele abilități de viață esențiale, de care avem nevoie pentru a schimba tiparele cognitive, comportamentale, emoționale care ne provoacă anxietate, stres și nefericire generală.

Testele din această carte te ajută să îți stabileșți IQ-ul abilităților de viață, evaluându-ți competența în 10 domenii importante, printre care: stilul de interacțiune interpersonală, comunicarea, eficiența în luarea deciziilor, gestionarea banilor și a timpului, rezolvarea conflictelor și controlul emoțiilor.

Concluzia expertului John Liptak este extraordinară: pentru a avea o viață mai productivă, mai satisfăcătoare și mai plină de succes, nu este nevoie de un IQ ridicat, ci de o inteligență practică generală, care include abilitățile spirituale, fizice, mentale, emoționale, sociale și profesionale. Construirea abilităților de viață nu este o sarcină ușoară, dar cu ajutorul testelor și exercițiilor din această carte vei fi uimit cât de mult îți poți îmbunătăți calitatea vieții, învățând mai multe despre tine.

Dr. John LIPTAK

John J. Liptak nu a intenționat niciodată să devină scriitor. În timp ce își pregătea doctoratul în educație la Virginia Tech, el a creat o tipologie de evaluare a carierei pentru disertația sa. Această evaluare(CEI) a fost publicată ulterior și s-a vândut în milioane de exemplare în toată lumea. De atunci, John a mai avut încă 13 evaluări publicate de JIST Publishing. Odată cu succesul acestora, John a început să scrie cărți de evaluări pentru cititori. A aflat repede că are o capacitate unică de a transforma noțiuni care sunt considerate ezoterice și de a le redacta pentru a le face inteligibile și utile pentru o mare varietate de indivizi. Cărțile lui John au fost prezentate în numeroase ziare, inclusiv The Washington Post, The Pittsburgh Post-Gazette și Associated Press.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.