Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

SUPĂ DE PUI PENTRU SUFLETUL ÎNDRĂGOSTIȚILORPovestiri despre dragoste și prietenie

Arhiva

Descriere

Supă de pui cu arome diferite este aici! Povestirile de o pagină sau două încălzesc inima și ajung exact în cotlonul acela al sufletului care se cere luminat și alinat. Într-un cuplu, dragostea nu stă acolo, ca o piatră, ea trebuie mereu refăcută, reclădită, remodelată, ca o pâine mereu nouă.

Cum s-o faci să rămână și să fie mereu ca-n prima zi?
Cum s-o păstrezi intactă, dar să o innoiesti totuși mereu?
Nu există lecții pentru așa ceva, dar exemplele și poveștile din această carte îți vor da o idee.

Povestiri despre dragoste adevărată, fidelitate, depășirea piedicilor și păstrarea unei relații frumoase și înviorătoare de-a lungul anilor. Fie că suntem singuri, despărțiți sau căsătoriți, fiecare dintre noi își dorește acest lucru numit "dragoste". Cum au descoperit alții dragostea și partenerul ideal? Cum se poate găsi fericirea? Iată ce vei afla între copertele acestei cărți. Incluzând capitole despre regăsiri, intimitate, fidelitate, relații mai noi sau mai vechi, această Supă de pui merită într-adevăr devorată până la ultima... pagină.

Chrissy DONNELLY

Chrissy și-a propus încă de la căsătoria ei cu Mark Donnelly să petrecă împreună cu acesta cât mai mult timp posibil, atât  în activitatea lor profesională cât și în ceea ce îi pasiona pe amândoi. Într-unul din articolele sale, Mark chiar povestește cum, în vreme ce își petreceau luna de miere in Hawaii Chrissy a venit cu ideea de a dezbate modalitățile prin care puteau să își părăsească fostele job-uri și să înceapă o activitate împreună. A scrie despre cupluri și iubire a fost una dintre ideile de atunci, și așa se face că, mai apoi Chrissy s-a dovedit a fi o contributoare activă la seria de succes Chicken Soup. În același timp ea este și CPA la Price Waterhouse.

Dr. Barbara De Angelis

Barbara De Angelis este consultantă de relații americane, lector și autor, personalitate TV, relație, consilier pentru creștere personală și profesor spiritual.

Jack CANFIELD

Jack Canfield este considerat unul dintre cei mai influenți lideri în domeniul dezvoltării personale, alături de nume ca Oprah Winfrey, Wayne Dyer, Deepak Chopra, Steve Harvey, Robert Kiyosaki, Tony Robbins și alții. A participat în calitate de invitat special  la peste 1000 de emisiuni de radio și TV, podcast-uri, blog-uri. Unul dintre cei mai importanți experți internaționali în potențial uman, speaker motivațional, trainer coporate, antreprenor, Jack antrenează și califică, la rându-i traineri în metodologia sa. Programul său de dezvoltare a carierei Train the Trainer a creat în ultimii ani sute de profesioniști în domeniul potențialului uman. Cu peste 3000 de formatori în 112 țări, Jack Canfield își continuă misiunea sa la nivel global. Seria de cărți al cărei co-autor este: Chicken Soup for the Soul s-a vândut în peste 500 de milioane de exemplare și a fost tradusă în peste 40 de limbi.

https://www.jackcanfield.com/

Mark DONNELLY

Best-selling co-autor al seriei de succes Chicken Soup (no.1 în New York Times) și expert în relații, Mark Donnelly (soțul lui Chrissy) vă dezvăluie tot ceea ce trebuie să știți despre compatibilitate și vă arată cum vă puteți crea relația pe care o meritați pe deplin.

Mark Victor HANSEN

Desemnat cel mai bine vândut autor de către New York Times, Mark a scris o serie de cărți, printre care: Future Diary, How to Achieve Total Prosperity și The Miracle of Tithing. Împreună cu cel mai bun prieten al sau, Jack Canfield, Mark a publicat: Supă de pui pentru suflet (Editura Amaltea), Supă de pui pentru suflet – a două porție (Editura Amaltea), Îndrăznește să câștigi (Editura Amaltea).

Mark și-a dedicat viața creării unei schimbări profunde și pozitive în viețile oamenilor, inspirându-i să își dorească un viitor mai bun. Mesajul sau l-a transformat într-o personalitate de radio și televiziune, având propria emisiune la PBS, numită Build a Better You.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.