Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

SUPĂ DE PUI PENTRU SUFLETUL ÎNDRĂGOSTIȚILORPovestiri despre dragoste și prietenie

Arhiva

Descriere

Supă de pui cu arome diferite este aici! Povestirile de o pagină sau două încălzesc inima și ajung exact în cotlonul acela al sufletului care se cere luminat și alinat. Într-un cuplu, dragostea nu stă acolo, ca o piatră, ea trebuie mereu refăcută, reclădită, remodelată, ca o pâine mereu nouă.

Cum s-o faci să rămână și să fie mereu ca-n prima zi?
Cum s-o păstrezi intactă, dar să o innoiesti totuși mereu?
Nu există lecții pentru așa ceva, dar exemplele și poveștile din această carte îți vor da o idee.

Povestiri despre dragoste adevărată, fidelitate, depășirea piedicilor și păstrarea unei relații frumoase și înviorătoare de-a lungul anilor. Fie că suntem singuri, despărțiți sau căsătoriți, fiecare dintre noi își dorește acest lucru numit "dragoste". Cum au descoperit alții dragostea și partenerul ideal? Cum se poate găsi fericirea? Iată ce vei afla între copertele acestei cărți. Incluzând capitole despre regăsiri, intimitate, fidelitate, relații mai noi sau mai vechi, această Supă de pui merită într-adevăr devorată până la ultima... pagină.

Jack Canfield

Jack Canfield este unul dintre experții americani de vârf în dezvoltarea potențialului uman și a eficienței personale. Este un orator dinamic și amuzant, un trainer foarte căutat, cu o abilitate minunată de a informa și a inspira publicul. Printre clienții lui se numără American Management Association, AT&T, Campbell Soup, Clairol, Domino`s Pizza, General Electric, ITT Hartford Insurance, Johnson & Johnson, NCR, Sunkist, Virgin Records.

Apare frecvent în emisiuni de televiziune, cum ar fi: Good Morning America, 20/20 și NBC Nightly News. Jack organizează și un program anual numit Training for Trainers la care participa speakeri profesioniști, dar și alte persoane interesate de dezvoltarea personală.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2019 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.