Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

SUPĂ DE PUI PENTRU SUFLETE TINEREPovestiri despre viață, dragoste și învățătură

Arhiva

Descriere

Încă o Supă de Pui pentru Suflet! Acum, pentru Suflete Tinere, 101 povestiri despre viață, dragoste și învățătură, o carte dedicată celor care prin prietenia lor dăruiesc ceva neprețuit altora. Acum ai în sfârșit o carte pentru tine!

Povestirile de aici te vor face să râzi și să plângi. Îți va ține de urat când vei fi singur, întocmai ca un prieten gata oricând ai nevoie de el. Când te vei gândi la viitorul tău va spune "DA, o poți face", vei găsi povestiri despre vise împlinite dar și iubiri zadarnice; despre triumf si despre cum să-ți învingi timiditatea. Și fiecare dintre ele va vorbi cu tine, nu despre tine.

Aceasta este cartea ta.

Jack Canfield

Jack Canfield este unul dintre experții americani de vârf în dezvoltarea potențialului uman și a eficienței personale. Este un orator dinamic și amuzant, un trainer foarte căutat, cu o abilitate minunată de a informa și a inspira publicul. Printre clienții lui se numără American Management Association, AT&T, Campbell Soup, Clairol, Domino`s Pizza, General Electric, ITT Hartford Insurance, Johnson & Johnson, NCR, Sunkist, Virgin Records.

Apare frecvent în emisiuni de televiziune, cum ar fi: Good Morning America, 20/20 și NBC Nightly News. Jack organizează și un program anual numit Training for Trainers la care participa speakeri profesioniști, dar și alte persoane interesate de dezvoltarea personală.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2019 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.