Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

SUPĂ DE PUI PENTRU SUFLETE TINEREPovestiri despre viață, dragoste și învățătură

Arhiva

Descriere

Încă o Supă de Pui pentru Suflet! Acum, pentru Suflete Tinere, 101 povestiri despre viață, dragoste și învățătură, o carte dedicată celor care prin prietenia lor dăruiesc ceva neprețuit altora. Acum ai în sfârșit o carte pentru tine!

Povestirile de aici te vor face să râzi și să plângi. Îți va ține de urat când vei fi singur, întocmai ca un prieten gata oricând ai nevoie de el. Când te vei gândi la viitorul tău va spune "DA, o poți face", vei găsi povestiri despre vise împlinite dar și iubiri zadarnice; despre triumf si despre cum să-ți învingi timiditatea. Și fiecare dintre ele va vorbi cu tine, nu despre tine.

Aceasta este cartea ta.

Jack CANFIELD

Jack Canfield este considerat unul dintre cei mai influenți lideri în domeniul dezvoltării personale, alături de nume ca Oprah Winfrey, Wayne Dyer, Deepak Chopra, Steve Harvey, Robert Kiyosaki, Tony Robbins și alții. A participat în calitate de invitat special  la peste 1000 de emisiuni de radio și TV, podcast-uri, blog-uri. Unul dintre cei mai importanți experți internaționali în potențial uman, speaker motivațional, trainer coporate, antreprenor, Jack antrenează și califică, la rându-i traineri în metodologia sa. Programul său de dezvoltare a carierei Train the Trainer a creat în ultimii ani sute de profesioniști în domeniul potențialului uman. Cu peste 3000 de formatori în 112 țări, Jack Canfield își continuă misiunea sa la nivel global. Seria de cărți al cărei co-autor este: Chicken Soup for the Soul s-a vândut în peste 500 de milioane de exemplare și a fost tradusă în peste 40 de limbi.

https://www.jackcanfield.com/

Mark Victor HANSEN

Desemnat cel mai bine vândut autor de către New York Times, Mark a scris o serie de cărți, printre care: Future Diary, How to Achieve Total Prosperity și The Miracle of Tithing. Împreună cu cel mai bun prieten al sau, Jack Canfield, Mark a publicat: Supă de pui pentru suflet (Editura Amaltea), Supă de pui pentru suflet – a două porție (Editura Amaltea), Îndrăznește să câștigi (Editura Amaltea).

Mark și-a dedicat viața creării unei schimbări profunde și pozitive în viețile oamenilor, inspirându-i să își dorească un viitor mai bun. Mesajul sau l-a transformat într-o personalitate de radio și televiziune, având propria emisiune la PBS, numită Build a Better You.

Kimberly KIRBERGER

Kimberly Kirberger este președintele și fondatorul Inspiration and Motivation for Teens, Inc., o corporație dedicată exclusiv adolescenților cu probleme. Kirberger a demarat proiectul Teen Letter împreună cu Jack Canfield, Mark Victor Hansen și Health Communications, Inc., proiect în care răspunde scrisorilor primite de la adolescenții cu probleme și îi încurajează să caute ajutor profesional.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.