Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

SUPĂ DE PUI PENTRU SUFLET: PRIMA PORȚIE101 povestiri pentru mângâierea inimii și înviorarea sufletului

Arhiva

Descriere

"... probabil cea mai extraordinară carte pe care am citit-o vreodată. Cartea avea 2 centimetri grosime, dar exemplarul meu are acum 5. Am plâns pe fiecare pagină a ei..."

"După ce am intervievat sute de persoane bogate și celebre, am ajuns la concluzia că banii și faima nu te fac automat fericit. Fericirea trebuie să vină din interior. Aș prefera mai degrabă să am un milion de zâmbete în inimă decât un milion de dolari în buzunar.
Supă de pui pentru suflet te va ajuta să pui un milion de zâmbete în inimile celor dragi.

"Să spui povești este una dintre cele mai convingătoare modalități de a-i învăța pe alții valorile și de a deschide uși către noi posibilități. În această colecție bogată și variată, fiecare va găsi cel puțîn o poveste care să îl impresioneze - o povestire pe care vei dori să o păstrezi ca pe o comoară și să o împărtășești și altora."

"Această carte este înțelepciune și mângâiere pentru toate vârstele. Este tot atât de contemporană ca și o călătorie în spațiu și veșnică precum o piramidă. Lumea are nevoie de povestitori ca să ne ajute să ieșim din confuzia și haosul acestor vremuri. Jack și Mark sunt povestitori talentați și colecționari de povești adevărate. Ce dar divin: pentru profesori, pentru oratori, pentru oricine aflat pe calea vindecării și a dezvoltării. Totul este aici, scris cu înțelepciune, compasiune și integritate."

Jack CANFIELD

Jack Canfield este considerat unul dintre cei mai influenți lideri în domeniul dezvoltării personale, alături de nume ca Oprah Winfrey, Wayne Dyer, Deepak Chopra, Steve Harvey, Robert Kiyosaki, Tony Robbins și alții. A participat în calitate de invitat special  la peste 1000 de emisiuni de radio și TV, podcast-uri, blog-uri. Unul dintre cei mai importanți experți internaționali în potențial uman, speaker motivațional, trainer coporate, antreprenor, Jack antrenează și califică, la rându-i traineri în metodologia sa. Programul său de dezvoltare a carierei Train the Trainer a creat în ultimii ani sute de profesioniști în domeniul potențialului uman. Cu peste 3000 de formatori în 112 țări, Jack Canfield își continuă misiunea sa la nivel global. Seria de cărți al cărei co-autor este: Chicken Soup for the Soul s-a vândut în peste 500 de milioane de exemplare și a fost tradusă în peste 40 de limbi.

https://www.jackcanfield.com/

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.