Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

SUPĂ DE PUI PENTRU SUFLET: PRIMA PORȚIE101 povestiri pentru mângâierea inimii și înviorarea sufletului

Arhiva

Descriere

"... probabil cea mai extraordinară carte pe care am citit-o vreodată. Cartea avea 2 centimetri grosime, dar exemplarul meu are acum 5. Am plâns pe fiecare pagină a ei..."

"După ce am intervievat sute de persoane bogate și celebre, am ajuns la concluzia că banii și faima nu te fac automat fericit. Fericirea trebuie să vină din interior. Aș prefera mai degrabă să am un milion de zâmbete în inimă decât un milion de dolari în buzunar.
Supă de pui pentru suflet te va ajuta să pui un milion de zâmbete în inimile celor dragi.

"Să spui povești este una dintre cele mai convingătoare modalități de a-i învăța pe alții valorile și de a deschide uși către noi posibilități. În această colecție bogată și variată, fiecare va găsi cel puțîn o poveste care să îl impresioneze - o povestire pe care vei dori să o păstrezi ca pe o comoară și să o împărtășești și altora."

"Această carte este înțelepciune și mângâiere pentru toate vârstele. Este tot atât de contemporană ca și o călătorie în spațiu și veșnică precum o piramidă. Lumea are nevoie de povestitori ca să ne ajute să ieșim din confuzia și haosul acestor vremuri. Jack și Mark sunt povestitori talentați și colecționari de povești adevărate. Ce dar divin: pentru profesori, pentru oratori, pentru oricine aflat pe calea vindecării și a dezvoltării. Totul este aici, scris cu înțelepciune, compasiune și integritate."

Jack Canfield

Jack Canfield este unul dintre experții americani de vârf în dezvoltarea potențialului uman și a eficienței personale. Este un orator dinamic și amuzant, un trainer foarte căutat, cu o abilitate minunată de a informa și a inspira publicul. Printre clienții lui se numără American Management Association, AT&T, Campbell Soup, Clairol, Domino`s Pizza, General Electric, ITT Hartford Insurance, Johnson & Johnson, NCR, Sunkist, Virgin Records.

Apare frecvent în emisiuni de televiziune, cum ar fi: Good Morning America, 20/20 și NBC Nightly News. Jack organizează și un program anual numit Training for Trainers la care participa speakeri profesioniști, dar și alte persoane interesate de dezvoltarea personală.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2019 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.