Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

SUPĂ DE PUI PENTRU SUFLET DE MAMĂ101 povestiri pentru mângâierea inimii de mamă

Arhiva

Descriere

Cum poate un om să-i mulțumească mamei sale? Poate numai devenind la rândul său părinte. Poate numai ducând mai departe miracolul vieții, al grijilor și nopților nedormite, al mângâierilor pe creștetul capului, al fericirii nemăsurate de a forma un om, un semn viu în lume.

Această carte este dedicată tuturor mamelor care vor regăsi cu emoție în aceste povestiri ceea ce numai ele știu și vor ști întotdeauna: limbajul adevărat al vieții, provocările uluitoare ale maternității, uriașă revărsare de iubire învăluind drumul corpului si al spiritului.

Jack Canfield

Jack Canfield este unul dintre experții americani de vârf în dezvoltarea potențialului uman și a eficienței personale. Este un orator dinamic și amuzant, un trainer foarte căutat, cu o abilitate minunată de a informa și a inspira publicul. Printre clienții lui se numără American Management Association, AT&T, Campbell Soup, Clairol, Domino`s Pizza, General Electric, ITT Hartford Insurance, Johnson & Johnson, NCR, Sunkist, Virgin Records.

Apare frecvent în emisiuni de televiziune, cum ar fi: Good Morning America, 20/20 și NBC Nightly News. Jack organizează și un program anual numit Training for Trainers la care participa speakeri profesioniști, dar și alte persoane interesate de dezvoltarea personală.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2019 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.