Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

SUPĂ DE PUI PENTRU SUFLET DE FEMEIE101 povestiri pentru mângâierea inimii de femeie

Arhiva

Descriere

Cine poate cunoaște și înțelege sufletul femeii? Poate doar o altă femeie. Editată de Jack Canfield și Mark Victor Hansen, dar scrisă în majoritate de femei, această Supă de pui ne atinge sufletele cu bagheta magică a înțelegerii: nu asta își doresc cel mai mult femeile, să fie înțelese? Dragostea, prietenia, problemele de zi cu zi pe care doar femeia le știe, schimbările aduse de un copil, trecerea anilor... cum să facem față acestora? Prin poveștile sale de viață, cartea aduce o alinare și o bucurie în sufletul oricărei femei, ea aduce lacrimi în colțul ochilor, dar și mândrie pentru statutul său unic pe acest pământ. Scrisă cu dragoste și înțelegere, e una dintre acele cărți la care o femeie se întoarce mereu, ca la un țărm însorit.

Click [aici] pentru a citi recenzia de pe 101books.ru

Jack Canfield

Jack Canfield este unul dintre experții americani de vârf în dezvoltarea potențialului uman și a eficienței personale. Este un orator dinamic și amuzant, un trainer foarte căutat, cu o abilitate minunată de a informa și a inspira publicul. Printre clienții lui se numără American Management Association, AT&T, Campbell Soup, Clairol, Domino`s Pizza, General Electric, ITT Hartford Insurance, Johnson & Johnson, NCR, Sunkist, Virgin Records.

Apare frecvent în emisiuni de televiziune, cum ar fi: Good Morning America, 20/20 și NBC Nightly News. Jack organizează și un program anual numit Training for Trainers la care participa speakeri profesioniști, dar și alte persoane interesate de dezvoltarea personală.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2019 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.