Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

SUPĂ DE PUI PENTRU SUFLET DE FEMEIE101 povestiri pentru mângâierea inimii de femeie

Arhiva

Descriere

Cine poate cunoaște și înțelege sufletul femeii? Poate doar o altă femeie. Editată de Jack Canfield și Mark Victor Hansen, dar scrisă în majoritate de femei, această Supă de pui ne atinge sufletele cu bagheta magică a înțelegerii: nu asta își doresc cel mai mult femeile, să fie înțelese? Dragostea, prietenia, problemele de zi cu zi pe care doar femeia le știe, schimbările aduse de un copil, trecerea anilor... cum să facem față acestora? Prin poveștile sale de viață, cartea aduce o alinare și o bucurie în sufletul oricărei femei, ea aduce lacrimi în colțul ochilor, dar și mândrie pentru statutul său unic pe acest pământ. Scrisă cu dragoste și înțelegere, e una dintre acele cărți la care o femeie se întoarce mereu, ca la un țărm însorit.

Mark Victor HANSEN

Desemnat cel mai bine vândut autor de către New York Times, Mark a scris o serie de cărți, printre care: Future Diary, How to Achieve Total Prosperity și The Miracle of Tithing. Împreună cu cel mai bun prieten al sau, Jack Canfield, Mark a publicat: Supă de pui pentru suflet (Editura Amaltea), Supă de pui pentru suflet – a două porție (Editura Amaltea), Îndrăznește să câștigi (Editura Amaltea).

Mark și-a dedicat viața creării unei schimbări profunde și pozitive în viețile oamenilor, inspirându-i să își dorească un viitor mai bun. Mesajul sau l-a transformat într-o personalitate de radio și televiziune, având propria emisiune la PBS, numită Build a Better You.

Jennifer READ HAWTHORNE

Jennifer Read Hawthorne este  speaker internațional și autor premiat, specializat în prezentări inspiraționale. De mai bine de 20 de ani, ideile, umorul și înțelepciunea ei au oferit publicului atât motivația, cât și instrumentele pentru a obține succesul personal și profesional. Jennifer este coautor a patru cărți de top: Chicken Soup for the Woman’s Soul și Chicken Soup for the Mother’s Soul. Ambele cărți au ajuns pe locul 1 în New York Times și pe numărul 1 și pe numărul 2 pe listele de vânzători ale USA Today și continuă să fie printre cele mai populare dintre toate cărțile din Chicken Soup for the Soul.

Alte cărți includ A Second Chicken Soup for the Woman’s Soul; Chicken Soup for the Single’s Soul; The Soul of Success: A Woman’s Guide to Authentic Power; Diamonds, Pearls & Stones: Jewels of Wisdom for Young Women from Extraordinary Women of the World; and Life Lessons for Loving the Way You Live. În total, cărțile lui Jennifer s-au vândut în peste 13 milioane de exemplare și au fost traduse în peste 30 de limbi.

Jack CANFIELD

Jack Canfield este considerat unul dintre cei mai influenți lideri în domeniul dezvoltării personale, alături de nume ca Oprah Winfrey, Wayne Dyer, Deepak Chopra, Steve Harvey, Robert Kiyosaki, Tony Robbins și alții. A participat în calitate de invitat special  la peste 1000 de emisiuni de radio și TV, podcast-uri, blog-uri. Unul dintre cei mai importanți experți internaționali în potențial uman, speaker motivațional, trainer coporate, antreprenor, Jack antrenează și califică, la rându-i traineri în metodologia sa. Programul său de dezvoltare a carierei Train the Trainer a creat în ultimii ani sute de profesioniști în domeniul potențialului uman. Cu peste 3000 de formatori în 112 țări, Jack Canfield își continuă misiunea sa la nivel global. Seria de cărți al cărei co-autor este: Chicken Soup for the Soul s-a vândut în peste 500 de milioane de exemplare și a fost tradusă în peste 40 de limbi.

https://www.jackcanfield.com/

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.