Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

SUPĂ DE PUI PENTRU SUFLET DE CREȘTIN101 povestiri despre curaj, speranță și râs

Arhiva

Descriere

Autorii seriei de mare succes Supă de pui pentru suflet au împletit principiile și valorile creștine în țesătură fiecărui volum. Dragostea, iertarea, credința, speranță și milă - teme omniprezente - au încălzit și încurajat inimile a milioane de cititori. În exceptionalul volum Supă de pui pentru suflet de creștin vei găsi povestiri care îți vor adânci credința și te vor face să conștientizezi cum să pui în practică valorile creștine în viața de zi cu zi.

În acest volum vei descoperi miracolele pe care le trăim atunci când găsim în existența noastră un loc pentru Hristos. Povestirile îți vor adânci milă față de ceilalți și te vor îndemna să faci mai multe fapte bune. Te vor face să îi ierți pe alții pentru greșelile lor și pe tine însuți pentru ale tale. Te vor face să lupți pentru cauzele la care ții și să crezi cu tărie în cele pentru care lupți. Și, poate cel mai important, îți vor reaminti că nu ești niciodată singur și lipsit de speranță, oricât de dureroasă și de complicată ar fi situația în care te afli.

Jack Canfield

Jack Canfield este unul dintre experții americani de vârf în dezvoltarea potențialului uman și a eficienței personale. Este un orator dinamic și amuzant, un trainer foarte căutat, cu o abilitate minunată de a informa și a inspira publicul. Printre clienții lui se numără American Management Association, AT&T, Campbell Soup, Clairol, Domino`s Pizza, General Electric, ITT Hartford Insurance, Johnson & Johnson, NCR, Sunkist, Virgin Records.

Apare frecvent în emisiuni de televiziune, cum ar fi: Good Morning America, 20/20 și NBC Nightly News. Jack organizează și un program anual numit Training for Trainers la care participa speakeri profesioniști, dar și alte persoane interesate de dezvoltarea personală.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2019 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.