Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

SUPĂ DE PUI PENTRU SUFLET DE CREȘTIN101 povestiri despre curaj, speranță și râs

Arhiva

Descriere

Autorii seriei de mare succes Supă de pui pentru suflet au împletit principiile și valorile creștine în țesătură fiecărui volum. Dragostea, iertarea, credința, speranță și milă - teme omniprezente - au încălzit și încurajat inimile a milioane de cititori. În exceptionalul volum Supă de pui pentru suflet de creștin vei găsi povestiri care îți vor adânci credința și te vor face să conștientizezi cum să pui în practică valorile creștine în viața de zi cu zi.

În acest volum vei descoperi miracolele pe care le trăim atunci când găsim în existența noastră un loc pentru Hristos. Povestirile îți vor adânci milă față de ceilalți și te vor îndemna să faci mai multe fapte bune. Te vor face să îi ierți pe alții pentru greșelile lor și pe tine însuți pentru ale tale. Te vor face să lupți pentru cauzele la care ții și să crezi cu tărie în cele pentru care lupți. Și, poate cel mai important, îți vor reaminti că nu ești niciodată singur și lipsit de speranță, oricât de dureroasă și de complicată ar fi situația în care te afli.

Jack CANFIELD

Jack Canfield este considerat unul dintre cei mai influenți lideri în domeniul dezvoltării personale, alături de nume ca Oprah Winfrey, Wayne Dyer, Deepak Chopra, Steve Harvey, Robert Kiyosaki, Tony Robbins și alții. A participat în calitate de invitat special  la peste 1000 de emisiuni de radio și TV, podcast-uri, blog-uri. Unul dintre cei mai importanți experți internaționali în potențial uman, speaker motivațional, trainer coporate, antreprenor, Jack antrenează și califică, la rându-i traineri în metodologia sa. Programul său de dezvoltare a carierei Train the Trainer a creat în ultimii ani sute de profesioniști în domeniul potențialului uman. Cu peste 3000 de formatori în 112 țări, Jack Canfield își continuă misiunea sa la nivel global. Seria de cărți al cărei co-autor este: Chicken Soup for the Soul s-a vândut în peste 500 de milioane de exemplare și a fost tradusă în peste 40 de limbi.

https://www.jackcanfield.com/

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.