Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

SUPĂ DE PUI PENTRU SUFLET DE COPIL101 povestiri despre curaj, speranță și râs

Arhiva

Descriere

Copiii doreau o Supă de pui pentru ei, iar acum o au! Uneori simți că viață e o bucurie desăvârșită: de la golul victoriei înscris înainte să fluiere sfârșitul orei de sport până la tabăra de astă-vară. Alteori, viața e prea complicată: violența te înconjoară, părinții divorțează, cel mai bun prieten se mută sau pur și simplu simți că nu-ți găseșți locul. Acum ai un loc unde se află răspunsuri și încurajări, și unde poți să-ți dai seama că visele tale pot deveni realitate. Cu povestiri nostime despre prietenie și familie, dar și povestiri serioase despre copii-eroi puși în fața unor alegeri dificile, lucrarea aceasta te va ajuta să râzi, să plângi, să gândești și să te simți bine în pielea ta.

Jack Canfield

Jack Canfield este unul dintre experții americani de vârf în dezvoltarea potențialului uman și a eficienței personale. Este un orator dinamic și amuzant, un trainer foarte căutat, cu o abilitate minunată de a informa și a inspira publicul. Printre clienții lui se numără American Management Association, AT&T, Campbell Soup, Clairol, Domino`s Pizza, General Electric, ITT Hartford Insurance, Johnson & Johnson, NCR, Sunkist, Virgin Records.

Apare frecvent în emisiuni de televiziune, cum ar fi: Good Morning America, 20/20 și NBC Nightly News. Jack organizează și un program anual numit Training for Trainers la care participa speakeri profesioniști, dar și alte persoane interesate de dezvoltarea personală.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2019 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.