Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

SUPĂ DE PUI PENTRU SUFLET DE COPIL101 povestiri despre curaj, speranță și râs

Arhiva

Descriere

Copiii doreau o Supă de pui pentru ei, iar acum o au! Uneori simți că viață e o bucurie desăvârșită: de la golul victoriei înscris înainte să fluiere sfârșitul orei de sport până la tabăra de astă-vară. Alteori, viața e prea complicată: violența te înconjoară, părinții divorțează, cel mai bun prieten se mută sau pur și simplu simți că nu-ți găseșți locul. Acum ai un loc unde se află răspunsuri și încurajări, și unde poți să-ți dai seama că visele tale pot deveni realitate. Cu povestiri nostime despre prietenie și familie, dar și povestiri serioase despre copii-eroi puși în fața unor alegeri dificile, lucrarea aceasta te va ajuta să râzi, să plângi, să gândești și să te simți bine în pielea ta.

Mark Victor HANSEN

Desemnat cel mai bine vândut autor de către New York Times, Mark a scris o serie de cărți, printre care: Future Diary, How to Achieve Total Prosperity și The Miracle of Tithing. Împreună cu cel mai bun prieten al sau, Jack Canfield, Mark a publicat: Supă de pui pentru suflet (Editura Amaltea), Supă de pui pentru suflet – a două porție (Editura Amaltea), Îndrăznește să câștigi (Editura Amaltea).

Mark și-a dedicat viața creării unei schimbări profunde și pozitive în viețile oamenilor, inspirându-i să își dorească un viitor mai bun. Mesajul sau l-a transformat într-o personalitate de radio și televiziune, având propria emisiune la PBS, numită Build a Better You.

Jack CANFIELD

Jack Canfield este considerat unul dintre cei mai influenți lideri în domeniul dezvoltării personale, alături de nume ca Oprah Winfrey, Wayne Dyer, Deepak Chopra, Steve Harvey, Robert Kiyosaki, Tony Robbins și alții. A participat în calitate de invitat special  la peste 1000 de emisiuni de radio și TV, podcast-uri, blog-uri. Unul dintre cei mai importanți experți internaționali în potențial uman, speaker motivațional, trainer coporate, antreprenor, Jack antrenează și califică, la rându-i traineri în metodologia sa. Programul său de dezvoltare a carierei Train the Trainer a creat în ultimii ani sute de profesioniști în domeniul potențialului uman. Cu peste 3000 de formatori în 112 țări, Jack Canfield își continuă misiunea sa la nivel global. Seria de cărți al cărei co-autor este: Chicken Soup for the Soul s-a vândut în peste 500 de milioane de exemplare și a fost tradusă în peste 40 de limbi.

https://www.jackcanfield.com/

Irene DUNLAP

Irene Dunlap, co-autoare a Supei de pui pentru Sufletul de copil și Supa de pui pentru sufletul predecesor și-a început cariera de scriitor în școala elementară când și-a descoperit dragostea pentru poezie, pasiune pe care crede că a moștenit-o de la bunica paternă.

După ce a obținut o diplomă de licență în arta comunicării, a devenit directorul media al Amfiteatrului Irvine Meadows din Irvine, California și managing partener la o agenție de publicitate și relații publice specializată în zona divertismentului și a sănătății.

Patty HANSEN

Patty Hansen a fost co-autor (împreună cu Irene Dunlap), al titlurilor Chicken Soup for the Kid’s Soul, Chicken Soup for the Kid’s Soul 2, Chicken Soup for the Preteen Soul, Chicken Soup for the Preteen Soul 2, Chicken Soup for the Soul Christmas Treasury for Kids, Chicken Soup for the Child’s Soul and Chicken Soup for the Girl’s Soul. Hansen este co-autor al Condensed Chicken Soup for the Soul and Out of the Blue: Delight Comes into Our Lives. Cea mai recentă carte a ei, Chicken Soup for the Soul: Divorce and Recovery, este o colecție de povești inspirate din viața reală scrise de cei care au a trecut prin divorț și au ieșit din el fericiți, sănătoși și… independenți.

De la prima ei lansare, în 1993, Chicken Soup for the Soul s-a vândut în peste 112 milioane de exemplare numai în SUA și Canada (peste 180 de titluri, în 40 de limbi).
Brandul deține un loc în The Guinness Book of World Records pentru că are cele mai multe cărți, simultan, pe lista de bestselleruri din New York Times.

USA Today a numit Chicken Soup for the Soul una dintre cele cinci cărți memorabile din ultimul sfert de secol. 

www.chickensoup.com

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.