Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

SUPĂ DE PUI PENTRU SUFLET: A 2-A PORȚIE101 povestiri pentru mângâierea inimii și înviorarea sufletului

Arhiva

Descriere

Sunt aici pentru tine. Atunci când ești singur sau te simți izolat, caută compania mea. Atunci când ești plin de îndoială, iar încrederea în tine pare o amintire îndepărtată, privește lumina pe care ți-o ofer eu. Atunci când confuzia și haosul par să pună stăpânire totală pe viața ta, ascultă învățătura pe care ți-o ofer eu.

La fel cum bunicii tăi au folosit supă de pui pentru a-ți însănătoși trupul, eu sunt aici pentru a oferi viață sufletului tău. Incursiunile mele în problemele familiei și ale dragostei te vor ghida să ieși din cavernele singurătății tale. Povestirile mele despre curaj și tărie sufletească îți vor întări hotărârea. Rețeta mea conține o puternică doză de inspirație oferită de cei care au înfruntat munți de provocări doar pentru a le învinge și pentru a se ridica deasupra lor, printre nori și stele. Întregul tău sistem de valori va vibra sub o nouă energie și bună dispoziție pe măsură ce te vei desfăta cu umorul copios din această carte și te vei strădui să-ți împarți zestrea naturală cu o întreagă lume aflată în nevoie. Povești despre campioni, eroi și eroine care ți-au fost înaintași vor da energie pașilor tăi și vitalitate visurilor tale. Gânduri minunate exprimate de cele mai înțelepte ființe vor sfărâma cătușele fricii care te țin întemnițat.

Jack Canfield

Jack Canfield este unul dintre experții americani de vârf în dezvoltarea potențialului uman și a eficienței personale. Este un orator dinamic și amuzant, un trainer foarte căutat, cu o abilitate minunată de a informa și a inspira publicul. Printre clienții lui se numără American Management Association, AT&T, Campbell Soup, Clairol, Domino`s Pizza, General Electric, ITT Hartford Insurance, Johnson & Johnson, NCR, Sunkist, Virgin Records.

Apare frecvent în emisiuni de televiziune, cum ar fi: Good Morning America, 20/20 și NBC Nightly News. Jack organizează și un program anual numit Training for Trainers la care participa speakeri profesioniști, dar și alte persoane interesate de dezvoltarea personală.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2019 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.