Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

RĂZBOIUL STELELOR

Număr pagini: 192 Format: 13.5 x 20.5 cm
Arhiva

Descriere

Star Wars a fost experiența cinematografică supremă a anilor `70. Acesta este primul volum al celei mai iubite trilogii science fiction a tuturor timpurilor.

Cu mult timp în urmă, într-o galaxie îndepărtată... Luke Skywalker trăia și muncea la ferma unchiului său de pe îndepărtata planetă Tatooine - dar tânjea după aventuri printre stele, aventuri care puteau să-l poarte spre îndepărtate lumi necunoscute.

Luke a obținut mai mult decât își dorise vreodată atunci când a interceptat un mesaj criptat de la o prințesă frumoasă captivă în mâna unui puternic și întunecat lord al războiului. Luke nu știa cine e ea, dar știa că trebuia să o salveze, și asta cât mai repede, înainte să treacă prea mult timp. Înarmat cu mult curaj și cu sabia de lumina ce fusese a tatălui sau, Luke a fost aruncat în cel mai sălbatic război spațial al tuturor timpurilor... și se îndrepta spre o confruntare disperată pe stația de lupta numită Steaua Morții... Luke Skywalker. Han Solo. Prințesa Leia. R2-D2. 3-CPO. Darth Vader. Toți prinși într-o aventură care a incitat imaginația a nenumărate generații.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2018 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.