Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

STAR CRAFT 2 - UMBRA XEL`NAGASecretul este să nu îți pierzi încrederea!

Număr pagini: Format: 14x21 cm
2200 lei

Descriere

În viitorul îndepărtat, la 60.000 de ani-lumina de Pământ, o confederație de Terrani exilați poartă un război dublu cu enigmaticii protoss și necrutatorul Roi Zerg. Pentru a-și asigura propria supraviețuire printre stele, fiecare specie se luptă într-un război care va vesti începutul celui mai măreț capitol din istoria omenirii sau îi va prevesti sfârșitul violent și sângeros.

Bhekar Ro: o lume uitată, la margine Dominionului Terran, unde în fiecare zi o mână de coloniști luptă pentru supraviețuire. Este un adevărat pustiu, un fir de praf între atât de multe din întinsul ocean întunecat al spațiului. Dar când cea mai violentă furtună din trecutul recent dezgroapă un obiect extraterestru de neînțeles, Bhekar Ro devine cel mai râvnit trofeu din Sectorul Terran "Sfântul Pocal al zergilor, al protossilor și al umanității" pentru că armatele celor trei puteri se confruntă cu scopul de a recupera secretele pierdute ale celei mai puternice specii din câte au existat în Univers.

Gabriel MESTA

Kevin J. Anderson cu pseudonimul său, Gabriel Mesta (n. 27 martie 1962) este un scriitor american de science fiction. A scris romane pentru seriile Războiul stelelorStarCraftTitan A.E. și Dosarele X și este coautor al preludiilor la Dune. Opera sa cuprinde seria Saga of Seven Suns și nominalizarea la premiul Nebula Assemblers of Infinity. A scris și câteva BD-uri din colecția Războiul stelelor Tales of the Jedi pentru Dark Horse în colaborare cu Tom Veitch, Predator (tot pentru Dark Horse) și Dosarele X pentru Topps. Printre romanele cu supereroi ale lui Anderson se numără Enemies and Allies (prima întâlnire dintre Batman și Superman) și The Last Days of Krypton (care povestește cum a fost distrusă planeta Krypton și alegerea făcută de cei doi părinți pentru fiul lor). Începând din 1993, 47 dintre romanele lui Anderson au ajuns pe listele de bestsellere. Mai mult de 20 de milioane de cărți i-au fost tipărite pe întreg mapamondul, fiind tradus în chineză, croată, daneză, olandeză, estonă, finlandeză, franceză, germană, greacă, ebraică, maghiară, indoneziană, italiană, japoneză, coreană, norvegiană, poloneză, portugheză, română, rusă, slovenă, spaniolă, suedeză și turcă.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.