Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

STAR CRAFT 1 - CRUCIADA LUI LIBERTYAi încredere în forțele proprii!

Număr pagini: Format: 14x21 cm
2200 lei

Descriere

În viitorul îndepărtat, la 60.000 de ani-lumina de Pământ, o confederație de Terrani exilați poartă un război dublu cu enigmaticii protoss și necruțătorul Roi Zerg. Pentru a-și asigura propria supraviețuire printre stele, fiecare specie se luptă într-un război care va vesti începutul celui mai măreț capitol din istoria omenirii sau îi va prevesti sfârșitul violent și sângeros.

Michael Daniel Liberty era un reporter bun; poate prea bun. Când investigațiile sale jurnalistice au atins o coarda sensibilă în inima coruptă a Confederației Terrane, s-a văzut pus în situația de a alege între a-și continuă seria curentă de expozeuri sau a accepta să se ocupe de un subiect periculos despre evoluția trupelor de infanteriști în linia întâi din Sectorul Koprulu. Nu a avut nevoie de prea mult timp de gândire să se decidă.

Dincolo de atacurile inițiate de zergi și protossi se așterne reportajul vieții lui, dar fiecare informație pe care o obține tulbură și mai mult misterul. Aruncat în mijlocul unui război al cărui rezultat va hotărî soarta omenirii, Michael Daniel Liberty știe un lucru sigur: singura persoană în care poate avea încredere că îl va ajuta să supraviețuiască este el însuși.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2020 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.