Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

STAR CRAFT 1 - CRUCIADA LUI LIBERTYAi încredere în forțele proprii!

Număr pagini: Format: 14x21 cm
2200 lei

Descriere

În viitorul îndepărtat, la 60.000 de ani-lumina de Pământ, o confederație de Terrani exilați poartă un război dublu cu enigmaticii protoss și necruțătorul Roi Zerg. Pentru a-și asigura propria supraviețuire printre stele, fiecare specie se luptă într-un război care va vesti începutul celui mai măreț capitol din istoria omenirii sau îi va prevesti sfârșitul violent și sângeros.

Michael Daniel Liberty era un reporter bun; poate prea bun. Când investigațiile sale jurnalistice au atins o coarda sensibilă în inima coruptă a Confederației Terrane, s-a văzut pus în situația de a alege între a-și continuă seria curentă de expozeuri sau a accepta să se ocupe de un subiect periculos despre evoluția trupelor de infanteriști în linia întâi din Sectorul Koprulu. Nu a avut nevoie de prea mult timp de gândire să se decidă.

Dincolo de atacurile inițiate de zergi și protossi se așterne reportajul vieții lui, dar fiecare informație pe care o obține tulbură și mai mult misterul. Aruncat în mijlocul unui război al cărui rezultat va hotărî soarta omenirii, Michael Daniel Liberty știe un lucru sigur: singura persoană în care poate avea încredere că îl va ajuta să supraviețuiască este el însuși.

Jeff GRUBB

Jeff Grubb este autor și designer de jocuri pe computer. El este co-creator (împreună cu Ed Greenwood) al cadrului Forgotten Realms și unul dintre co-fondatorii Dragonlance.

A scris 15 romane și 30 de nuvele transpuse în lumi precum Forgotten Realms, Dragonlance, Starcraft, Warcraft și Guild Wars. A scris și a contribuit la mai mult de o sută de jocuri și produse de suport pentru jocuri, inclusiv RPG-ul Star Wars, jocul miniaturilor Star Wars pentru Wizards of the Coast și Star Wars Attacktix pentru Hasbro. În prezent construiește lumi pentru ArenaNet, producătorii jocului Guild Wars.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.