Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

SHINECum te ajută neuropsihologia să-i faci pe oameni să dea tot ce e mai bun

3000 lei

Descriere

Companiile din zilele noastre sunt asemenea unei oale aflate sub presiune - chiar și cei mai talentați angajați se luptă să asimileze noianul de informații noi care ii asaltează, pentru a face față cerințelor și stresului fără precedent cauzat de condițiile economice de la nivel global. În aceste circumstanțe, rolul managerului devine din ce în ce mai dificil. Cum poți ajuta oamenii, în mediul concurențial acerb cu care ne confruntăm, să strălucească și să lucreze permanent la potențial maxim?

O carte în care autorul - un renumit psihiatru și profesor la Facultatea de Medicină de la Harvard - combină principiile neuropsihologiei cu cercetările referitoare la performanța de vârf astfel încât să poată fi demarat ceea ce el numește Ciclul Excelenței - un instrument esențial pentru toți cei care vor să își inspire oamenii să obțină rezultate de excepție.

„Dacă aplici în practică Ciclul Excelenței, viața ta și a tuturor celor cu care interacționezi se va schimba foarte mult în bine. Este o lectură obligatorie pentru toți cei care doresc să scoată ce e mai bun de la oamenii lor."- Ken Blanchard, coautorul bestsellerului The One Minute Manager

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2020 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.