Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

SHINECum te ajută neuropsihologia să-i faci pe oameni să dea tot ce e mai bun

3000 lei

Descriere

Companiile din zilele noastre sunt asemenea unei oale aflate sub presiune - chiar și cei mai talentați angajați se luptă să asimileze noianul de informații noi care ii asaltează, pentru a face față cerințelor și stresului fără precedent cauzat de condițiile economice de la nivel global. În aceste circumstanțe, rolul managerului devine din ce în ce mai dificil. Cum poți ajuta oamenii, în mediul concurențial acerb cu care ne confruntăm, să strălucească și să lucreze permanent la potențial maxim?

O carte în care autorul - un renumit psihiatru și profesor la Facultatea de Medicină de la Harvard - combină principiile neuropsihologiei cu cercetările referitoare la performanța de vârf astfel încât să poată fi demarat ceea ce el numește Ciclul Excelenței - un instrument esențial pentru toți cei care vor să își inspire oamenii să obțină rezultate de excepție.

„Dacă aplici în practică Ciclul Excelenței, viața ta și a tuturor celor cu care interacționezi se va schimba foarte mult în bine. Este o lectură obligatorie pentru toți cei care doresc să scoată ce e mai bun de la oamenii lor."- Ken Blanchard, coautorul bestsellerului The One Minute Manager

Edward M. HALLOWELL

Edward (Ned) Hallowell, M.D. este psihiatru pentru copii și adulți, autor de best-seller-uri (Driving to Distraction co-autor John Ratey, M.D. –  #1 vânzări din 1994, conform New York Times), speaker de renume mondial și o autoritate în domeniul ADHD.

Cărțile Dr. Hallowell, care s-au vândut în peste 2 milioane de exemplare, abordează subiecte precum: transformarea copiilor în adulți fericiți, gestionarea îngrijorărilor, cum să-ți dezvolți concentrarea, cum să te conectezi la un nivel mai profund și să inspiri tot ce este mai bun angajaților tăi. Dr. Hallowell este o persoană publică extrem de recunoscută, care a fost intervievată la Oprah, Dr. Oz, Good Morning America, Today, Dr. Phil, 60 Minute și CNN și multe publicații importante, printre care The New York Times, Newsweek și Time Magazine.

După ce a reușit să se trateze pe sine cu succes de ADHD și dislexie, a fondat The Hallowell Centers for Cognitive and Emotional Health în Boston MetroWest, New York City, San Francisco și Seattle – centru unde își practică abordarea bazată pe puterea mărcii, într-un mod autentic, plin de umor, transparent și plin de pasiune.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.