Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

SECRETELE FERICIRII ȘI SUCCESULUITrăiește armonios!

Arhiva

Descriere

Succes? Putere? Bunăstare? Fericire? Liniște sufletească? Cheia puterii și implicit a succesului este descrisă concis, pe înțelesul tuturor și cu exemple limpezi. Trebuie să începem să preluăm controlul asupra propriei vieți. Dar cum? Iată o întrebare la care cartea de față își propune să răspundă.

Atunci când ai controlul asupra evenimentelor, când eșți tu cel care hotărăște încotro se îndreaptă viața ta, poți să obții succesul, faima, fericirea, tot ce ti-ai dorit vreodată. Ești deprimat? Stresat? O serie de tehnici simple și clare, explicate cu măiestrie de cel mai celebru autor motivațional îți va schimba modul de a gândi și de a acționa.

Og MANDINO

Augustin „Og” Mandino II s-a născut pe 12 decembrie 1923 și numit astfel după bunicul său patern. După moartea bruscă a mamei, Og a decis să lucreze într-o fabrică de hârtie până în 1942. Ulterior, s-a alăturat Corpului Aerian al Armatei Statelor Unite, unde a devenit ofițer militar. A zburat pentru treizeci de misiuni de bombardament asupra Germaniei la bordul unui B-24 în timpul celui de-al doilea război mondial. După finalizarea îndatoririlor sale militare, Og a descoperit că puține companii angajau foști piloți de pe bombardiere. Drept urmare, a devenit vânzător de asigurări. Succesul său, după  perioadă de alcoolism, a fost obținut printr-o atitudine mentală pozitivă, aspect care i-a schimbat viața lui Og în bine. Og a devenit în cele din urmă un scriitor și un speaker de succes. Lucrările sale au fost inspirate de Napoleon Hill, W. Clement Stone și Emmet Fox.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.