Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

SECRETELE COMUNICĂRIICum să comunici cu oricine, oricând și oriunde

Arhiva

Descriere

Vrei să știi ce să spui ca s-o agăți pe tipa superbă și cam încrezută care vorbește cu altcineva la o petrecere? Trebuie să mergi în vizită și ești încremenit la gândul că n-ai să știi ce să spui toată seara? Sau, și mai rău, trebuie să vorbești la o ședință? No problem, Larry King este aici și îți va explica, pas cu pas, cum stau lucrurile cu vorbitul și ce trebuie să spui (sau mai ales să nu spui) în orice ocazie.

Secretul lui Larry King este o carte scrisă cu umor newyorkez, înțelepciune de jurnalist bătrân și uluitoare sinceritate. Cel mai bun vorbitor este un bun ascultător. Larry King îți va povesti inevitabilele gafe (ale lui și ale altora) din televiziune și din radio, te va introduce în lumea spectacolului, învățându-te să vorbești cu celebrități, să te descurci la petreceri și să fii tu însuți într-o adunare.

Iată câteva dintre lucrurile pe care le vei decoperi în această carte: Cum să începi o conversație; Cum să ții un discurs sau o conferință; Cea mai mare întrebare a tuturor timpurilor; Cum să învingi timiditatea și să-i faci pe oameni să se simtă în largul lor; Când să folosești umorul într-o discuție mondenă sau într-o cuvântare în public; Ce să spui la un interviu pentru angajare; Opt lucruri pe care le au în comun cei mai buni maeștri în artă conversației.

O carte scrisă cu umor, care merită citită nu doar pentru CE spune, ci și pentru FELUL în care o spune.

Pentru a citi recenzia de pe bookblog.ro , faceți click [aici]

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2020 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.