Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

SECRETELE COMUNICĂRIICum să comunici cu oricine, oricând și oriunde

Arhiva

Descriere

Vrei să știi ce să spui ca s-o agăți pe tipa superbă și cam încrezută care vorbește cu altcineva la o petrecere? Trebuie să mergi în vizită și ești încremenit la gândul că n-ai să știi ce să spui toată seara? Sau, și mai rău, trebuie să vorbești la o ședință? No problem, Larry King este aici și îți va explica, pas cu pas, cum stau lucrurile cu vorbitul și ce trebuie să spui (sau mai ales să nu spui) în orice ocazie.

Secretul lui Larry King este o carte scrisă cu umor newyorkez, înțelepciune de jurnalist bătrân și uluitoare sinceritate. Cel mai bun vorbitor este un bun ascultător. Larry King îți va povesti inevitabilele gafe (ale lui și ale altora) din televiziune și din radio, te va introduce în lumea spectacolului, învățându-te să vorbești cu celebrități, să te descurci la petreceri și să fii tu însuți într-o adunare.

Iată câteva dintre lucrurile pe care le vei decoperi în această carte: Cum să începi o conversație; Cum să ții un discurs sau o conferință; Cea mai mare întrebare a tuturor timpurilor; Cum să învingi timiditatea și să-i faci pe oameni să se simtă în largul lor; Când să folosești umorul într-o discuție mondenă sau într-o cuvântare în public; Ce să spui la un interviu pentru angajare; Opt lucruri pe care le au în comun cei mai buni maeștri în artă conversației.

O carte scrisă cu umor, care merită citită nu doar pentru CE spune, ci și pentru FELUL în care o spune.

Pentru a citi recenzia de pe bookblog.ro , faceți click [aici]

Larry KING

Larry King, pe numele său real Lawrence Harvey Zeiger, (născut la 19 noiembrie 1933, Brooklyn, New York, SUA), a fost gazda talk-show-ului american care a înregistrat cea mai mare popularitate și longevitate din istoria televiziunii CNN: Larry King Live (1985–2010).
King a lucrat la începuturile sale ca disk jockey în sudul Floridei, creându-și un stil inconfundabil în interviurile făcute la fața locului cu cetățeni aleși la întâmplare.
În 1960, a intrat în televiziune cu un show de emisiuni din Miami și tot atunci a început să scrie pentru o serie de ziare locale. La începutul anilor `70 a lucrat în relații publice și ca comentator sportiv, iar în 1975 a început să își câștige o poziție importantă în mass-media din Miami.
Din 1978 până în 1994 King a găzduit popularul show național de radio The Larry King Show, iar din 1985 a găzduit emisiunea de televiziune Larry King Live pe CNN. Programul a fost prima emisiune telefonică în direct a televiziunii CNN, cu o audiență internațională. De-a lungul timpului King a devenit o figură recunoscută la nivel internațional, la fel de celebru precum celebritățile și liderii mondiali pe care i-a intervievat. King a lucrat, de asemenea, la mai multe filme de animație Shrek (2004, 2007 și 2010) și în Bee Movie (2007).
După ce a suferit un atac de cord în 1987, a scris câteva cărți despre boli de inimă. Autobiografia sa, My Remarkable Journey, a fost publicată în 2009.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.