Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

SCHIMBĂ-ȚI îNTREBĂRILE, SCHIMBĂ-ȚI VIAȚA10 sfaturi pentru o gândire investigativă

Stoc epuizat

Descriere

Întrebările ne deschid mintea, ochii și inima. Cu ajutorul lor învățăm, întrăm în contact cu ceilalți și devenim creativi. [...] O întrebare nepusă este o ușă nedeschisă.

Puține cărți îți oferă șansa să schimbi totul în viață, începând cu planul profesional și terminând cu relațiile personale. Schimbă-ți întrebările, schimbă-ți viața reușește să modifice complet modul de a gândi și de a acționa al oricui, fără nici un efort. Conceptul-cheie prezentat în această lucrare sub forma unui sistem de instrumente, numit de către Marilee Adams Gândire investigativă, va produce o schimbare pozitivă în viața ta. În plus, îți va arăta cum poți folosi întrebările pentru a face alegeri inspirate și te va ajuta să înțelegi cum trebuie să-ți organizezi viața într-o manieră productivă. Este suficient să îți însușeșți și să foloseșți cele 10 instrumente ale Gândirii investigative și vei descoperi că orice problemă are o rezolvare dacă pui întrebarea potrivită.

Întrebările, mai curând decât răspunsurile, sunt cele care au puterea de a-ți schimba viața. Gândirea investigativă te poartă în lumea problemelor rezolvate cu succes și a deciziilor luate corect. Această carte produce schimbare, raționament îmbunătățit și înnoire. Poate o carte să-ți schimbe viața? Răspunsul este DA!
-Hildy și Stan Richelson, autorii lucrării Bonds: The Unbeaten Path to Secure Investment Growth

Pentru recenzie, faceți click [aici]

Marilee ADAMS

Marilee Adams este doctor, autor, consultant organizațional și facilitator, coach, speaker și profesor la School of Public Affairs în Key Executive Leadership Program afiliat la Columbia University`s Global Learning & Leadership Group at Teachers College. Fondator și președinte al Institutului Inquiry și inițiatoarea conceptului de gândire investigativă, Marilee Adams știe perfect că succesul și rezultatele nemapomenite încep cu întrebări deștepte. Având zeci de ani de cercetări și experiențe în portofoliu, Marilee  ne învață într-un stil instructiv-educativ cum să recunoaștem acele întrebări care ne conduc la rezultate practice și succese uimitoare dar, mai ales cum ne modelează întrebările gândirea, schimbându-ne, efectiv, viața.  

http://www.inquiryinstitute.com

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.