Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

SCHIMBĂ-ȚI îNTREBĂRILE, SCHIMBĂ-ȚI VIAȚA10 sfaturi pentru o gândire investigativă

Stoc epuizat

Descriere

Întrebările ne deschid mintea, ochii și inima. Cu ajutorul lor învățăm, întrăm în contact cu ceilalți și devenim creativi. [...] O întrebare nepusă este o ușă nedeschisă.

Puține cărți îți oferă șansa să schimbi totul în viață, începând cu planul profesional și terminând cu relațiile personale. Schimbă-ți întrebările, schimbă-ți viața reușește să modifice complet modul de a gândi și de a acționa al oricui, fără nici un efort. Conceptul-cheie prezentat în această lucrare sub forma unui sistem de instrumente, numit de către Marilee Adams Gândire investigativă, va produce o schimbare pozitivă în viața ta. În plus, îți va arăta cum poți folosi întrebările pentru a face alegeri inspirate și te va ajuta să înțelegi cum trebuie să-ți organizezi viața într-o manieră productivă. Este suficient să îți însușeșți și să foloseșți cele 10 instrumente ale Gândirii investigative și vei descoperi că orice problemă are o rezolvare dacă pui întrebarea potrivită.

Întrebările, mai curând decât răspunsurile, sunt cele care au puterea de a-ți schimba viața. Gândirea investigativă te poartă în lumea problemelor rezolvate cu succes și a deciziilor luate corect. Această carte produce schimbare, raționament îmbunătățit și înnoire. Poate o carte să-ți schimbe viața? Răspunsul este DA!
-Hildy și Stan Richelson, autorii lucrării Bonds: The Unbeaten Path to Secure Investment Growth

Pentru recenzie, faceți click [aici]

Marilee Adams

Marilee Adams este fondatoarea și președinta Institutului Inquiry și inițiatoarea conceptului de gândire investigativă. A obținut titlul de doctor în Psihologie clinică în cadrul Institutului de Absolvenți Fileding, masteratul în Asistență socială în cadrul Universității de Stat din Virginia și este profesor adjunct în cadrul Institutului de Training Adler din Canada. Locuiește împreună cu soțul ei, artistul Ed Adams, în orașul Lambertville, o comunitate artistică din New Jersey.

 

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2019 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.