Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

REVOLUȚIA OMEGA 336 de întrebări și răspunsuri despre vedeta sănătății

Număr pagini: 104 Format: 13.5 x 20.5 cm
Stoc epuizat

Descriere

Știai că există și grăsimi bune? O mare parte din erorile noastre alimentare se bazează pe imense neînțelegeri. De exemplu, în privința grăsimilor. Dușmănite, detestate, temute, acestea sunt alungate din alimentație cu o energie rară, demnă de admirație. Dacă am da dovadă de tot atâta determinare pentru a face exerciții fizice, cu siguranță am deveni cu toții atleți. Acuzăm grăsimile că ne îngrașă, că ne predispun la boli cardiace și la cancer, că ne ridică nivelul colesterolului... în fine, le acuzăm de toate nenorocirile.

Or, există grăsimi și grăsimi. Noile cercetări arată că acizii Omega 3 sunt grăsimi care nu numai că protejează contra tuturor bolilor enumerate, ci sunt chiar în măsură să aducă imense servicii într-un mare număr de afecțiuni. Kilograme în plus? Depresie? Dureri articulare? Inflamații sau alergii? Protecție cardiacă sau prevenirea cancerului? Depresie, psoriazis, reumatism, tulburări comportamentale... Acizii Omega 3 protejează împotriva diferitelor maladii și pot vindeca unele dintre ele. O adevărată revoluție! Bebeluși, copii, adolescenți, adulți, bătrâni, cu toții avem nevoie de Omega 3.

36 de întrebări și răspunsuri practice despre Omega 3 și cele mai bune 20 de rețete te vor ajuta să-ți menții sănătatea.

Anne DUFOUR

Anne Dufour este o jurnalistă independentă, pasionată de menținerea unei stări optime de sănătate, de sport și de medicină naturistă. Este autoarea a numeroase cărți, printre care „Agar-agar”, „Dieta de ardere rapidă a grăsimilor”, „Mici rețete magice fără gluten”, „Mici rețete magice de detoxifiere”, „Dieta de slăbire rapidă IG”. Anne a dus la un alt nivel pasiunea ei pentru gătit sănătos și deține două diplome faimoase, obținute la Cooking Academy de Paris și Atelier des Sens - Cuisine. O puteți urmări pe http://biendansmacuisine.com/

Daniele FESTY

Danièle Festy a fost farmacistă. Pasionată de alimentație, specializată în uleiuri esențiale, probiotice și suplimente alimentare care îmbunătățesc cu adevărat calitatea vieții, și-a îndreptat cunoștințele farmaceutice obținute în peste 40 de ani pentru a scrie cărți practice de sănătate pentru publicul larg. În cărțile ei, urmează o logică unică și un singur scop: vindecarea, ajutorul, îmbunătățirea calității vieții.

www.danielefesty.com

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.