Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

REVOLUȚIA OMEGA 336 de întrebări și răspunsuri despre vedeta sănătății

Număr pagini: 104 Format: 13.5 x 20.5 cm
Stoc epuizat

Descriere

Știai că există și grăsimi bune? O mare parte din erorile noastre alimentare se bazează pe imense neînțelegeri. De exemplu, în privința grăsimilor. Dușmănite, detestate, temute, acestea sunt alungate din alimentație cu o energie rară, demnă de admirație. Dacă am da dovadă de tot atâta determinare pentru a face exerciții fizice, cu siguranță am deveni cu toții atleți. Acuzăm grăsimile că ne îngrașă, că ne predispun la boli cardiace și la cancer, că ne ridică nivelul colesterolului... în fine, le acuzăm de toate nenorocirile.

Or, există grăsimi și grăsimi. Noile cercetări arată că acizii Omega 3 sunt grăsimi care nu numai că protejează contra tuturor bolilor enumerate, ci sunt chiar în măsură să aducă imense servicii într-un mare număr de afecțiuni. Kilograme în plus? Depresie? Dureri articulare? Inflamații sau alergii? Protecție cardiacă sau prevenirea cancerului? Depresie, psoriazis, reumatism, tulburări comportamentale... Acizii Omega 3 protejează împotriva diferitelor maladii și pot vindeca unele dintre ele. O adevărată revoluție! Bebeluși, copii, adolescenți, adulți, bătrâni, cu toții avem nevoie de Omega 3.

36 de întrebări și răspunsuri practice despre Omega 3 și cele mai bune 20 de rețete te vor ajuta să-ți menții sănătatea.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2019 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.