Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

Puterea unui scop în viațăCum îți schimbă obiectivele viața

3000 lei

Descriere

„Ce îți dorești în viață? Eu personal sunt de părere că, orice ar fi, în adâncul sufletului cu toții ne dorim același lucru, și anume ca viețile noastre să conteze. Vrem ca poveștile noastre de viață să fie unele pline de însemnătate. Vrem să ne găsim scopul – felul nostru individual de a transforma lumea din jur într-un loc mai bun – și să îl ducem la bun sfârșit.
Stă în puterea ta să îți transformi propria viață într-o poveste extraordinară, una ghidată de obiectivul tău unic și care să te conducă spre însemnătate. Și este un aspect valabil pentru orice ființă umană. Indiferent de naționalitate, oportunități, etnie sau abilități, fiecare din noi putem avea o viață plină de însemnătate. Putem face lucruri care contează și care pot transforma lumea într-un loc mai bun. Sper ca și tu să crezi asta. Iar dacă nu acum, sper că o vei face până când vei termina de citit această carte.
Nu te lăsa intimidat de cuvântul însemnătate. Nu îi permite să te împiedice să ai o viață care contează. Când discut despre însemnătate, nu mă refer la faptul că trebuie să fii faimos, bogat, vedetă, laureat al Premiului Nobel sau președintele Statelor Unite. Nu e nimic în neregulă cu niciuna dintre aceste poziții, dar nu reprezintă condiții obligatorii ca să ai însemnătate. Pentru asta, nu trebuie decât să faci o diferență în viața celor din jur, indiferent unde te afli și indiferent de mijloacele de care dispui, în fiecare zi“.

- John C. Maxwell

John C. MAXWELL

John C. Maxwell a avut întotdeauna dorința de a face diferența în viața oamenilor. Pasiunea lui a fost să îi determine pe ceilalți să facă lucruri remarcabile și să ducă vieți semnificative și împlinite. Este pasionat de predare și din acest motiv, din 1995, John C. Maxwell s-a dedicat discursului și scrisului.

El și fratele său Larry Maxwell au înființat EQUIP. Organizația non-profit se concentrează pe dezvoltarea personală, formarea în leadership, speaking și mentoratul tineretului. "Un lider este cel care știe calea, merge pe drum și arată drumul." Spune Maxwell.

John C. Maxwell îi provoacă pe liderii corporativi și pe consumatori să inspire și să-și motiveze organizațiile pentru a-și atinge potențialul prin intermediul companiei The John Maxwell (echipa sa cuprinde peste 13.000 de antrenori pregătiți și certificați care ajută la adăugarea de valoare pentru organizațiile externe). În acest moment, Jon C. Maxwell vorbește anual la Fortune 500, precum și liderilor și organizațiilor guvernamentale internaționale.

John C. Maxwell a vândut peste 26 de milioane de cărți concentrate pe leadership și a fost nominalizat de American Management Association drept cel mai influent lider în afaceri în 2014. Majoritatea cărților sale au fost nominalizate de New York Times ca fiind cele mai vândute.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.