Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

PUTEREA CUVINTELORCum poți obține rezultate majore folosind cuvintele potrivite

Arhiva

Descriere

Cuvintele reprezintă instrumente la care am avut acces dintotdeauna și pe care le-am utilizat încă din ziua în care am început să vorbim. Le considerăm ca făcând parte din rutină. Deseori vorbim fără a gândi în prealabil și fără a fi conștienți de impactul cuvintelor noastre. Și, cu toate acestea, pot avea un impact de zile mari atât asupra noastră, dar cu precădere asupra altora.

Ceea ce auzim în jurul nostru zi de zi transmite foarte multe despre cultura noastră, despre etosul propriu și, totodată, despre respectul pentru semenii noștri. Cea mai mare parte din limbajul cu care avem de-a face astăzi are o doză de duritate. Mai precis, acesta este deseori necizelat, trădând furie și intenții negative. Dăm peste el oriunde mergem și provine de la persoane care aparțin tuturor categoriilor de vârstă. Limbajul fiind pionul esențial în tumultul fiecărei zile, această carte își propune:

-să ne determine să devenim conștienți de imensa putere a cuvintelor, pentru a învăța să le alegem cu mai multă atenție;
-să ne ajute să învățăm cum să observăm părțile bune ale fiecărui om și ale fiecărui lucru, identificând totodată oportunități de a transpune în cuvinte observații benefice;
-să transforme limbajul pozitiv într-un instrument pe care să îl folosim cu multă ușurință și naturalețe.

Propriul nivel de fericire și chiar respectul de sine vor spori în momentul în care vom reuși să găsim punctul de echilibru al mesajelor și al cuvintelor pe care le alegem pentru a le transmite.

Pentru a citi recenzia de pe autoeducare.ro , faceți click [aici]

Hal URBAN

Hal Urban a obținut diploma de licență și de master în istorie, dar și doctoratul în educație și psihologie la Universitatea din San Francisco. De asemenea, a făcut și studii postuniversitare în psihologia performanței de vârf la Universitatea Stanford.

Timp de treizeci și cinci de ani a câștigat diverse premii atât că profesor de liceu, cât și că profesor universitar. Prima sa carte, Cele mai importante lecții de viață, a fost aleasă drept „Cartea motivațională a anului” de către Writer’s Digest.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.