Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

PUTEREA CONCENTRĂRIICum să obții împlinirea maximă în viață, pe plan personal, financiar și în carieră

Număr pagini: 288 Format: 13.5 x 20.5 cm
Arhiva

Descriere

Șțiți care este primul impediment pe care îl întâmpină oamenii în demersul de a obține ceea ce își doresc? Este vorba de LIPSA DE CONCENTRARE! Cei care știu să se concentreze asupra a ceea ce urmăresc în viață prosperă. Cei care nu, se zbat zadarnic. Între copertele acestui volum vei descoperi strategiile de concentrare întrebuințate de oameni de succes de pe planetă.

Dacă vei studia și vei implementa treptat, dar hotărât, tehnicile pe care autorii ți le vor împărtăși, nu numai că vei înflori din punct de vedere profesional, financiar și personal, dar rezultatele obținute îți vor depăși cu mult imaginația.

Mai exact, vei învăța cum să îți concentrezi forțele și calitățile astfel încât să îți maximizezi veniturile și, în același timp, să te bucuri de un stil de viață mai sănătos, mai satisfăcător și mai echilibrat. Vei descoperi cum - Să te concentrezi asupra punctelor forte și să elimini tot ceea ce te ține în urmă. - Să preschimbi deprinderile nocive în deprinderi pozitive. - Să creezi un echilibru între viața de familie și carieră, fără a te simți vinovat că pierzi timp util. - Să creezi relații interumane folositoare.

Puterea concentrării nu este o carte de citit înainte de culcare; mai mult, lectura se face cu creionul în mână, cu mintea și cu voința încordate la maximum, pentru a putea percepe pe deplin strategiile de urmat. Nu uita că nu există nici o formulă magică pentru a rezolva și a îmbunătăți situația peste noapte, ci e nevoie de angajamentul total al întregii ființe.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2018 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.