Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

PUTERE NEMĂRGINITĂȘtiința dezvoltării personale

Arhiva

Descriere

Anthony Robbins o numește Știința Dezvoltării Personale. Tu o vei numi ca fiind cel mai bun lucru care ți s-a întâmplat vreodată. Dacă ai visat la o viață mai bună, Putere nemărginită îți va arăta cum să atingi calitatea acelei vieți nemaipomenite pe care ți-o doreșți și o meriți și cum să ai controlul asupra vieții tale personale și profesionale.

Autorul a dovedit la milioane de oameni, prin cărți, casete și seminarii, că prin punerea la treabă a minții pe care o ai, poți face, avea, dobândi sau crea orice îți doreșți pentru viața ta. A învățat șefi de stat, capete încoronate, atleți olimpici, staruri de cinema sau copii cum să dobândească ceea ce-și doresc.

Prin Putere nemărginită el îți face cunoștință cu știința dezvoltării personale și te învață: Cum să afli ceea ce-ți doreșți cu adevărat; Cele șapte minciuni ale succesului; Cum să-ți reprogramezi mintea în câteva minute ca să scapi de frică și de fobii; Secretul de a te apropia instantaneu de orice persoană întâlnită; Cum să copiezi succesul altora; Cele cinci chei ale bogăției și fericirii.

Putere nemărginită este o carte revoluționară de fitness pentru minte. Îți va arăta pas cu pas cum să operezi la nivelul tău maximal de performanțe, dobândind libertate financiară și emoțională, încredere și autoritate și cooperarea celorlalți. Îți va da cunoștințele și curajul de a-ți reconstrui sinele și lumea din jurul tău. Putere nemărginită este o carte-ghid pentru performanțe de vârf într-o eră a succesului.

Pentru a citi recenzia lui Marian Rujoiu, faceți click [aici]

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2020 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.