Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

PROFEȚIILE TATĂLUI BOGATFii pregătit pentru o evoluție financiară ascendentă

Arhiva

Descriere

Alături de celelalte cărți devenite faimoase pentru sfaturile practice conținute, Profețiile tatălui bogat continuă seria de titluri bogate în instrucțiuni de supraviețuire pentru investitorii prezenți și viitori. Autorul ilustrează adevăruri complexe de ordin financiar care fac parte din societate în prezent. El îi încurajează pe cititorii săi - dintre care mulți suferă de ceea ce autorul numește lipsa de educație financiară din școală - să înțeleagă factorii științifici decisivi în activitatea lor.

Kiyosaki avertizează că Wall Street-ul nu are nimic de câștigat de pe urma educării și formării de investitori, astfel că depinde de fiecare să se formeze de unul singur ca profesionist. Autorul folosește o serie de metafore plastice - una dintre ele fiind Arca lui Noe - pentru a descrie fenomene prezente. "Am investit timp atunci când nu aveam timp deloc și bani, când aveam foarte puțini. Așa am devenit bogat", declară el.

Pentru a citi recenzia făcută de Milionarul mioritic, faceți click [aici]

Robert T. KIYOSAKI

Cunoscut drept autorul Rich Dad Poor Dad - the #1 personal finance book of all time (prima carte de finanțe personale din toate timpurile) - Robert Kiyosaki a contestat și a schimbat modul în care zeci de milioane de oameni din întreaga lume se gândesc la bani.

Este antreprenor, formator și investitor iar crezul său este că lumea are nevoie de mai mulți antreprenori care să creeze locuri de muncă.

Robert a fost catalogat ca fiind un vizionar care a simplificat conceptele legate de bani, investiții, finanțe și economie - în moduri care rezonează cu audiențe de toate vârstele și din toate mediile sociale. Principiile și mesajele sale de bază - Your house is not an asset“, “Invest for cash flow” și “Savers are losers“ - au declanșat nenumărate critici însă s-au dovedit în multe contexte internaționale a fi profetice.

Robert și Kim Kiyosaki sunt fondatorii The Rich Dad Company, o companie de educație financiară și creatori ai jocurilor CASHFLOW®. În 2014, compania a profitat de succesul global al jocurilor Rich Dad, lansând noi oferte de jocuri  - mobile și online - , precum și o platformă de învățare digitală.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.