Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

POVESTEA UNEI SUPRAVIEȚUITOAREAflă acum ce drepturi ai! Învață să reacționezi!

2800 lei

Descriere

3 cărți într-una singură

Stop violenței! Informează-te!

Violența domestică a căpătat amploare în ultimii ani, fenomenul neținând cont de statutul economic, vârstă sau educație.

Prin informații legate de metodele de combatere, prin recunoașterea din timp a unor semnale de alarmă și prin puterea dată de exemple reale în care te poți regăsi, ai deja un avans considerabil în lupta cu acest fenomen. Primul pas pentru a câștiga bătălia este să te informezi!

Povestea unei supraviețuitoare

Povestea ei este reală și se poate întâmpla să fie experiența oricui. A celor care îndrăznesc să învingă o boală cumplită și în tot acest timp să țină piept violențelor partenerului de viață, într-un context neprielnic oricărei lupte.

Într-o lume aparent fără ieșire, se lovește de probleme care nu încetează să apară, găsind soluții atunci când nu mai există speranța sau trăind experiențe limită în clipe în care ar avea nevoie de toată susținerea.

Drepturile tale!

Există soluții, însă trebuie să le cauți! Când este vorba de siguranța ta, nu te baza doar pe ceilalți pentru a te informa. Pentru a fi cu adevărat protejată, pentru a supraviețui, trebuie să știi cui te poți adresa, ce să ceri (poate uneori nici nu te-ai gândit la anumite alternative) și care sunt prevederile speciale care îți garantează protecția. Află acum ce trebuie să faci atunci când te confrunți cu acte de violență.

Eleonora POKOLA

Cartea Eleonorei Pokola, "`Povestea unei supraviețuitoare "a fost catalogată de Tribuna.ro ca fiind una dintre cele "zece cărți scrise de femei pentru femei" alături de nume consacrate ca: Aurora Liiceanu, Maja Storch, Marie-Aldine Girard, Linda Papadopoulos, Holly Hazlett-Stevens, Pia Degermark, Cristina Andone, Sherry Argov, Margaret Yardley Potter. Cartea ei terapie (primul testimonial din România pe tema violenței domestic) își propune să ajute alte femei să meargă mai departe. O carte scrisă din suflet pentru suflete rănite. Eleonora Pokola a fost numită FEMEIA ANULUI 2010, titlu acordat de Revista Avantaje.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.