Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

POȚI REUȘI... ORICE AR FI!Învață să trăiești viața pe care o dorești în 9 pași

3900 lei

Descriere

Lisa Nichols a apărut în filmul Secretul, după cartea cu același nume, și a străbătut lumea în lung și-n lat vorbind despre Legea Atracției.

După cum mărturisește, cea mai mare parte a vieții sale s-a condus după ceea ce ea numește Legea Orice ar fi. Orice ți s-ar fi întâmplat, orice ți s-a spus pentru a te descuraja, indiferent cum arăți, o voce firavă în sinea ta îți tot amintește că ai dreptul să trăieșți viața la care visezi. Trebuie să-ți spui fără încetare, merg înainte - orice ar fi!

Citind această carte vei înțelege că Legea Orice ar fi este esențială pentru a obține ceea ce vrei în viață; de fapt, dacă nu o urmezi, nu te poți aștepta ca Legea Atracției, care spune pur și simplu că cine se aseamănă se adună, să funcționeze. Poți avea visuri, te poți gândi le ele, te poți concentra asupra lor, dar când îți spui „orice ar fi" apeși pe accelerație și dai un impuls dorințelor tale. Altfel, vei rămâne blocat în „sper", „aș dori" și „poate".

Pune în aplicare Legea Orice ar fi, spunându-ți: „Voi face ceea ce trebuie făcut, voi merge acolo unde trebuie să merg, voi întări acele aspecte ale caracterului meu de care am nevoie pentru a reuși!". Legea Orice ar fi face că țelurile să nu mai fie o chestiune facultativă. În loc să aștepți și să speri ca ele să prindă viață, tu eșți cel care le poate da viață.

Succesul tău va crește dacă vei folosi aceste legi puternice!

Lisa NICHOLS

Lisa Nichols este un renumit speaker motivațional, cu o istorie extraordinară și o abilitate excepțională de a atinge sufletele oamenilor. Este neîntrecută în atingerea unor țeluri aparent imposibile și îi învață și pe alții cum să reușească. Participarea ei la fenomenul autodezvoltării, filmul și cartea Secretul i-au adus o recunoaștere internațională.

Este fondatoarea companiei Motivating the Masses și CEO în cadrul companiei Motivating the Teen Spirit. Munca ei a influențat viețile a sute de mii de adolescenți și adulți.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.