Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

PERSUASIUNEAArta de a obține ceea ce vrei

Stoc epuizat

Descriere

Persuasiunea este o abilitate necesară atât în vânzări, cât și în acțiunile din viața de zi cu zi. Știi probabil cum să vinzi, dar nimeni nu te-a învățat cum să convingi. În această carte, Dave Lakhani, expertul în arta persuasiunii, descompune procesul persuasiv în pași ușor de urmat, pentru a-ți dezvolta farmecul personal și abilitatea de a-i influența pe ceilalți, astfel încât să obții ceea ce îți doreșți.

Autorul îți arată cum să foloseșți acest proces pentru a convinge în mod eficient. Pe parcursul acestei cărți, vei fi îndemnat să îți schimbi modul de a gândi și a interacționa cu ceilalți în toate privințele. Pentru aceasta, Dave Lakhani dezvăluie cele mai eficiente tehnici de persuasiune existente în ziua de azi.

Deși se concentrează pe mediul de afaceri, principiile persuasiunii prezentate de el pot fi aplicate cu succes și în viața personală. Vei descoperi în această carte un ghid despre cum să schimbi păreri și să influențezi oamenii. Imaginează-ți cât de plin de succes ai fi dacă ai ști cum să elimini orice urmă de rezistență, pentru a crește nivelul de acceptare și a îndrepta potențialul client spre rezultatul corect, adică spre cel pe care îl doreșți tu.

Dave LAKHANI

Dave este considerat unul dintre experții de top în domeniul persuasiunii, iar seminariile sale sunt foarte căutate și audiate în cadrul corporațiilor și organizațiilor din întreaga lume. Sfaturile sale se regăsesc constant în revistele Selling Power, Sales and Marketing Management, Wall Street Journal, Investors Business Daily, INC, Entrepeneur, The Today Show. David este, de asemenea, și gazdă unei emisiuni radio, Making Marketing Work, în care discută despre strategii de marketing necesare pentru dezvoltarea afacerii.

Este un maestru practicant al Programării Neuro-Lingvistice (NLP), care a studiat cu fondatorul acestei discipline, Richard Bandler.

Dave locuiește în Boise, Idaho, împreună cu soția sa, Stephanie, și fiica sa, Austria.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.