Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

PE CULMILE SUCCESULUINu-ți fie frică de înălțime!

Arhiva

Descriere

Cel mai convingător și mai apreciat orator al timpurilor noastre, Zig Ziglar, a conceput manualul care te va ajuta să-ți examinezi mintea și spiritul, pentru a elimina "gândirea îmbâcsită" și a evita "împietrirea atitudinii".

Ziglar îți oferă, fără rezerve, crezul său imbatabil: Puteți avea tot ce vă doriți în viață dacă vă ajutați semenii să-și vadă visurile împlinite. Filozofia de viață a unuia dintre cei mai cunoscuți autori moțivaționali, tălmăcită în nenumărate limbi străine și renăscută de peste cincizeci de ori de sub tipar, este expusă cu minuțiozitate și susținută de exemple grăitoare, menită fiind să explice pas cu pas formula deja verificată a evoluției individuale și a succesului personal.

Lectura va dezvălui importanța unor trăsături valoroase precum cinstea, loialitatea, credința, integritatea și caracterul personal, va lămuri valoarea unei imagini de sine favorabile și va da la iveală trucurile despre cum o poți dobândi. Va revela, de asemenea, motivul pentru care obiectivele personale joacă un rol esențial în obținerea succesului și te va învăța cum să-ți stabileșți și să-ți realizezi propriile obiective, dar și să cultivi relații sănătoase cu cei din jur.

Succesul nu este o destinație, ci o călătorie, și acum te poți bucura de fiecare pas!

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2020 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.