Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

OCHIUL MINTII

Număr pagini: 208 Format: 13.5 x 20.5 cm
Arhiva

Descriere

Naufragiati pe o planeta-jungla, Luke Skywalker si printesa Leia se trezesc implicati intr-o cursa disperata impotriva soldatilor imperiali, pentru a gasi un cristal care influenteaza in mod misterios FORTA. Luke Skywalker se asteptase la necazuri atunci cand se oferise voluntar pentru a o escorta pe printesa Leia in misiunea acesteia pe Circarpous, de convingere a miscarii clandestine locale, sa se alature Rebeliunii in lupta impotriva Imperiului. Totusi, fostul fermier de pe Tatooine nu anticipase o asolizare fortata in mlastinile de pe Mimban.

Alan Dean Foster

Alan Dean Foster (N. 18 noiembrie 1946) este un scriitor american de literatura stiintifico-fantastica. El locuieste in Prescott, Arizona impreuna cu sotia sa si este cunoscut pentru novelizarea scenariilor filmelor. Are o diploma in stiinte politice si una in arte, obtinute la University of california, Los Angeles. 

Foster a rescris romanul original al filmului Razboiul Stelelor, desi initial acesta i-a fost atribuit lui George Lucas. Intrebat daca i-a fost greu sa vada ca Lucas primeste toti laurii pentru Razboiul Stelelor, Foster a raspuns: "Deloc. ideea povestii i-a apartinut lui George, iar eu doar am extins-o. Faptul ca pe coperta nu a figurat numele meu nu m-a deranjat catusi de putin. Ar fi ca si cum un constructor ar cere ca numele lui sa figureze pe o casa proiectata de Frank Lloyd Wright". 

Foster este creditat si cu scrierea scenariului pentru Star Trek: Filmul. Ulterior, el a realizat novelizarea filmului Star Trek 2009, primul sau roman Star Trek dupa mai bine de trei decenii. 

Mai multe despre acest autor

Editura Amaltéa Fondata 1992
Bucuresti, Romania

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2018 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.