Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

OCHIUL MINȚII

Număr pagini: 208 Format: 13.5 x 20.5 cm
Arhiva

Descriere

Naufragiați pe o planetă-junglă, Luke Skywalker și prințesa Leia se trezesc implicați într-o cursă disperată împotriva soldaților imperiali, pentru a găsi un cristal care influențează în mod misterios FORȚA. Luke Skywalker se așteptase la necazuri atunci când se oferise voluntar pentru a o escorta pe prințesa Leia în misiunea acesteia pe Circarpous, de convingere a mișcării clandestine locale, să se alăture Rebeliunii în lupta împotriva Imperiului. Totuși, fostul fermier de pe Tatooine nu anticipase o asolizare forțată în mlaștinile de pe Mimban.

Alan Dean Foster

Alan Dean Foster (N. 18 noiembrie 1946) este un scriitor american de literatura stiintifico-fantastica. El locuieste in Prescott, Arizona impreuna cu sotia sa si este cunoscut pentru novelizarea scenariilor filmelor. Are o diploma in stiinte politice si una in arte, obtinute la University of california, Los Angeles. 

Foster a rescris romanul original al filmului Razboiul Stelelor, desi initial acesta i-a fost atribuit lui George Lucas. Intrebat daca i-a fost greu sa vada ca Lucas primeste toti laurii pentru Razboiul Stelelor, Foster a raspuns: "Deloc. ideea povestii i-a apartinut lui George, iar eu doar am extins-o. Faptul ca pe coperta nu a figurat numele meu nu m-a deranjat catusi de putin. Ar fi ca si cum un constructor ar cere ca numele lui sa figureze pe o casa proiectata de Frank Lloyd Wright". 

Foster este creditat si cu scrierea scenariului pentru Star Trek: Filmul. Ulterior, el a realizat novelizarea filmului Star Trek 2009, primul sau roman Star Trek dupa mai bine de trei decenii. 

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2019 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.