Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

OCHIUL MINȚII

Număr pagini: 208 Format: 13.5 x 20.5 cm
Arhiva

Descriere

Naufragiați pe o planetă-junglă, Luke Skywalker și prințesa Leia se trezesc implicați într-o cursă disperată împotriva soldaților imperiali, pentru a găsi un cristal care influențează în mod misterios FORȚA. Luke Skywalker se așteptase la necazuri atunci când se oferise voluntar pentru a o escorta pe prințesa Leia în misiunea acesteia pe Circarpous, de convingere a mișcării clandestine locale, să se alăture Rebeliunii în lupta împotriva Imperiului. Totuși, fostul fermier de pe Tatooine nu anticipase o asolizare forțată în mlaștinile de pe Mimban.

Alan Dean FOSTER

Unul dintre cei mai vânduți scriitori SF, Alan Dean Foster s-a născut în New York în 1946.

Este autor a zeci de lucrări de ficțiune și non-ficțiune traduse în peste 50 de limbi.

Foster și-a început cariera de autor atunci când o scrisoare pe care a trimis-o către Arkham Collection a fost achiziționată de editor și publicată în revistă, în 1968.

Primul său roman, Tar-Aiym Krang, a introdus Humanx Commonwealth, o alianță galactică între oameni și un rasă asemănătoare insectelor numită Thranx. Tar-Aiym Krang a marcat și prima apariție a lui Flinx, un tânăr cu abilități paranormale, care reapare în alte cărți, printre care Orphan Star, For Love of Mother-Not și Flinx in Flux.

A scris nuvelizarea Star Wars: Episodul IV, iar în 1995 nuvelizarea jocului video LucasArts, The Dig, bazat pe o idee originală de Steven Spielberg. A scris nuvelizările pentru Star Trek (2009) și Star Trek Into Darkness (2013), două filme regizate de J.J. Abrams.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.