Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

OBSTETRICA SI GINECOLOGIE - N.M.S. (EDITIA A 4-A)

Arhiva

Descriere

Prima dintre cartile din celebra serie NMS (National Medical Series) editata in Romania, cartea aduce studentilor si rezidentilor un nou mod de a expune informatia medicala, concis si fara multe detalii care ar ingreuna lectura cartii.
Fara a fi densa, cartea contine toate notiunile pe care un medic ar trebui sa le cunoasca despre aceasta specialitate, iar cititorul dobandeste datele necesare printr-o prezentare logica, bine structurata, ceea ce face textul usor de inteles si de invatat.
Pe langa notiunile predate in facultate, mai sunt prezente cateva capitole adeseori trecute cu vederea in stagiile universitare. Complicatiile medicale ale sarcinii, Abuzul de droguri in sarcina, Ginecologia pediatrica si a adolescentei, Abuzul sexual, Inconitenta urinara la femeie, Cuplul infertil, Menopauza si Considertii medico-legale in obstetrica si ginecologie. Aceste capitole au menirea de a oferi o imagine de ansamblu asupra acestei specialitati, cu posibilitatea identificarii rapide a temelor de interes pentru cititor.

William W. BECK, Jr.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.