Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

OAMENII DOMINATORICum sa le faci fata oamenilor care incearca sa te controleze

3500 lei

Descriere

Urmatoarele trasaturi par a fi ale unei persoane cunoscute?

· Trebuie sa aiba intotdeauna dreptate

· Iti spune cine esti si ce gandesti

· Atunci cand nu esti de acord, sugereaza ca gresesti

· Se simte amenintata de oamenii care au pareri diferite

· Se simte atacata atunci cand i se pun intrebari

· Nu pare sa te vada sau sa te auda cu adevarat

Daca trasaturile de mai sus iti par cunoscute, inseamna ca ai nevoie de ajutor.

In Oamenii dominatori, Patricia Evans abordeaza „personalitatea dominatoare“ si dezvaluie felul si motivele pentru care oamenii incearca sa conduca vietile altora. Ea explica si compulsia care ii face sa apeleze in continuare la acest comportament – chiar si atunci cand ii indeparteaza pe ceilalti si, adesea, ii pierd pe cei dragi.

Lucrarea Oamenii dominatori te ajuta sa descoperi comportamentul irational care il afecteaza atat pe dominator, cat si pe victima.

Daca vei deveni vreodata controlat de cineva apropiat, lucrarea Oamenii dominatori iti va fi alaturi pentru a-ti oferi intelepciunea, sprijinul si incurajarea de care ai nevoie pentru a fi o persoana mai puternica, mai fericita si mai independenta.

Patricia EVANS

Patricia Evans este autoarea a cinci cărți, printre care se numără The Verbally Abusive Relationship, Verbal Abuse Survivors Speak Out, Controlling People, The Verbally Abusive Man: Can He Change? and Victory Over Verbal Abuse. A apărut pe Oprah, CNN, la radio-uri naționale, în Newsweek și O, Revista Oprah. Mai mult, ea a vorbit și vorbește comunităților din întreaga SUA, Canada despre violența verbală, iar la Madrid a fost invitată să țină discursuri la "Commission for the Investigation of Violence Against Women".

www.VerbalAbuse.com

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.