Editura Amaltea
0 produse - 0 lei Coș

NEVOILE LUI, NEVOILE EISecretele unei relații de cuplu reușite

4500 lei

Descriere

Considerată de prestigioase publicații din întreaga lume drept cea mai bună carte adresată cuplurilor care vor să aibă o relație armonioasă „până la adânci bătrâneți", tradusă în majoritatea limbilor de circulație internațională și vândută până acum în peste 2 milioane de exemplare, Nevoile lui, nevoile ei readuce în prim plan niște principii simple, cu ajutorul cărora, dacă ni le-am însuși pe deplin, am avea o căsnicie mult mai împlinită și mai fericită.

Dr. Harley, un renumit terapeut de cuplu, ne ajută să înțelegem că bunele intenții nu sunt întotdeauna suficiente ca să rezolvăm problema compatibilității cu partenerul de viață. Nu e suficient să ne dorim să îndeplinim nevoile emoționale ale acestuia, ci chiar să o facem. Bărbații și femeile au nevoi emoționale diferite - și de aceea ideal este să ii îndeplinim partenerului de viață nevoile care sunt importante pentru el, nu pentru noi.

Învață cum să îți faci partenerul să te considere irezistibil și cum să îți ferești căsnicia de riscul unei relații extraconjugale.

Willard F. HARLEY, Jr.

Dr. Willard F. Harley este un renumit psiholog american, specializat în terapie de cuplu și autorul mai multor bestselleruri. Site-ul sau, www.marriagebuilders.com, oferă soluții practice la aproape orice problemă cu care se poate confrunta un cuplu. Dr. Harley și soția să, Joyce, au o emisiune zilnică la radio, intitulată Marriage Builders. Locuiesc în White Bear Lake, Minnesota.

Editura Amaltéa Fondată 1992
București, România

Tel.: 021 210 4555, 021 210 6522
E-mail: info@amaltea.ro

Copyright © 2024 Editura Amaltéa. Toate drepturile rezervate.